My Twitter Feed

15 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Έρχεται γερμανική τράπεζα στο Κιλκίς

germaniki-trapezaΓερμανική τράπεζα σχεδιάζει ν’ ανοίξει τα πρώτα της υποκαταστήματα στην Ελλάδα, σε περιοχές της Κ. Μακεδονίας μεταξύ των οποίων και το Κιλκίς, καθώς και της Πελοποννήσου. 

Συγκεκριμένα, σχεδιάζεται η ίδρυση προοπτικά πέντε καταστημάτων, σε Κιλκίς, Βέροια, Κατερίνη, Πάτρα και Καλαμάτα αντίστοιχα, με σκοπό κατά τα λεγόμενα των σχεδιαστών της, την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία προωθεί ο τραπεζικός όμιλος Sparkassen, τον οποίον αποτελούν 423 γερμανικές τοπικές τράπεζες.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Ένωσης Ταμιευτηρίων της Γερμανίας, Γκέοργκ Φάρενσον, τόνισε σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε το Eλληνογερμανικό Επιμελητήριο ότι “το επιτυχημένο μοντέλο των Γερμανικών Ταμιευτηρίων θα μεταφερθεί άμεσα και στην Ελλάδα”.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», η τελική επιλογή και η λειτουργία των υποκαταστημάτων θα εξαρτηθεί από την έκβαση των συζητήσεων που θα έχει με τους επικεφαλής των υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εσωτερικών, αλλά και τη διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία έχει και την ευθύνη της εποπτείας και της έκδοσης των σχετικών αδειών.

Σχολιάστε