My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Κυριακίδης: Πεμιέρα περιοδειών

Από το ανατολικό Κιλκίς ξεκίνησε το πρόγραμμα των προεκλογικών περιοδειών του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.

Πλαισιωμένος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών και άλλων Δημοτικών Ενοτήτων ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ επισκέφθηκε τη Δευτέρα 6 Μαϊου τα Θεοδόσια, τα Ριζανά, το Ίσωμα και το Ελληνικό και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής για ζητήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητά τους.

Η υδροδότηση είναι το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στα Θεοδόσια και τα Ριζανά. Το έθεσαν πρώτο στην ατζέντα οι κάτοικοι ενώ ζήτησαν από τον κ. Κυριακίδη να μεριμνήσει ως αυριανός Δήμαρχος Κιλκίς ώστε να έχουν καλύτερο φωτισμό, τακτικότερη συγκοινωνία και τα έργα αγροτικής οδοποιίας να υλοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου με βάση τις ανάγκες που προκύπτουν. Για το λόγο αυτό ζητήθηκε η μόνιμη παραμονή των τεχνικών μηχανημάτων στην Τέρπυλλο, έδρα της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών.

Τα ίδια αιτήματα διατυπώθηκαν και στο Ελληνικό και Ίσωμα όπου υπογραμμίστηκε επιπροσθέτως η ανάγκη μιας καλύτερης, πιο συντονισμένης συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κιλκίς και του Δασαρχείου Κιλκίς για την υλοτομία, η οποία αποτελεί σημαντικό οικονομικό πόρο της περιοχής.

Ο κ. Κυριακίδης τόνισε ότι θα δώσει τη δέουσα βαρύτητα στα θέματα της καθημερινότητας των χωριών του ανατολικού Κιλκίς ενώ κάλεσε τους κατοίκους να δυναμώσουν με την ψήφο εμπιστοσύνης τους το δημοτικό συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για να υπηρετήσει τον τόπο με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, υπερψηφίζοντας υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού που έχουν και τη γνώση και τη διάθεση να προσφέρουν στην περιοχή. Ο Δημήτρης Κυριακίδης έγινε δεκτός με μεγάλη εγκαρδιότητα από τους κατοίκους της περιοχής.

Σε Λεβεντοχώρι, Μεσιανό, Παλαιό Γυναικόκαστρο

 Ζεστή υποδοχή στον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς και στα στελέχη του ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ επεφύλαξαν και οι κάτοικοι σε Λεβεντοχώρι, Μεσιανό και Παλαιό Γυναικόκαστρο, την Τρίτη 7 Μαϊου, κατά την εκεί περιοδεία τους.

Η κοντινή απόσταση που χωρίζει το Λεβεντοχώρι από το Κιλκίς είναι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα που πρέπει να αξιοποιηθεί ώστε ο οικισμός να αποκτήσει καλύτερες υποδομές για τη μελλοντική επανεγκατάσταση κατοίκων που σήμερα ζουν στο αστικό κέντρο.

Οι κάτοικοι του Λεβεντοχωρίου θέλουν ακόμη να αξιοποιηθεί το αλσύλιο του χωριού για να φιλοξενεί πολιτιστικές και περιβαλλοντικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο με πιο στενή συνεργασία του Δήμου Κιλκίς και του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου.

Την οδική σύνδεση Μεσιανού – Δαφνοχωρίου προέταξαν οι κάτοικοι του Μεσιανού. Ζήτησαν από τον κ. Κυριακίδη να δει με μεγαλύτερη προσοχή το ζήτημα της έλλειψης υδροδότησης, την αγροτική οδοποιία, την καθαριότητα, τον καλλωπισμό των κοινόχρηστων χώρων πρασίνου, την κατασκευή νέας παιδικής  χαράς και τη βελτίωση των υποδομών του αγροτικού ιατρείου. Οι κάτοικοι του Μεσιανού παρέδωσαν εγγράφως τα αιτήματά τους στον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’.

Ο κ. Κυριακίδης δεσμεύθηκε ότι το πρώτο βασικό του μέλημα για το χωριό θα είναι η δρομολόγηση οριστικής λύσης για την υδροδότηση και στη συνέχεια η επίλυση των θεμάτων που απασχολούν το χωριό. Κοινός τόπος στη συνάντηση του κ. Κυριακίδη με κατοίκους του Παλαιού Γυναικοκάστρου ήταν η ανάδειξη του εμβληματικού βυζαντινού κάστρου ως μόνιμου τουριστικού προορισμού και εκ παραλλήλου η ενίσχυση του πολιτιστικού θεσμού των ‘’Γυναικοκάστρειων’’.

Ο κ. Κυριακίδης υπογράμμισε ότι η τουριστική πολιτική  έχει πρωτεύουσα θέση στο πρόγραμμα του ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ καθώς εντάσσεται η περιοχή του Παλαιού Γυναικοκάστρου στον περιφερειακό τουριστικό δαχτύλιο ως σχεδιασμένη διαδρομή επισκεπτών. Κάλεσε δε τους κατοίκους να δώσουν δύναμη στη δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για να οδηγήσει σε αναπτυξιακή κατεύθυνση και το Παλαιό Γυναικόκαστρο.

Σχολιάστε