My Twitter Feed

30 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Διαμαρτυρία στους Ευζώνους

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα (Παρασκευή) το πρωί στον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων οδηγοί φορτηγών μετά τη σχετική απόφαση της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Διεθνών Μεταφορών.

Στη διαμαρτυρία, στην οποία εκτός των Ελλήνων συμμετείχαν και αυτοκινητιστές από τη Βόρεια Μακεδονία και τη Σερβία, ζητήθηκε για μια ακόμα φορά η εξαίρεση των φορτηγών από τον περιορισμό διέλευσης των συνόρων μεταξύ 7 μμ – 7 πμ και η σωστή οργάνωση κέντρων υγειονομικού ελέγχου των οδηγών φορτηγών έτσι ώστε να μην παρεμποδίζεται η ομαλή ροή των εμπορευμάτων στα σύνορα.

«Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει πίσω το συγκεκριμένο μέτρο, δεν νοείται τέτοιος περιορισμός στη μεγαλύτερη πύλη εισόδου της χώρας. Δεν καταλάβαμε ποτέ γιατί έκλεισε, δεν τίθεται προστασία από τον κορωνοϊό όταν μιλάμε για διεθνείς μεταφορές. Αλλά και έτσι να είναι, ας οργανωθούν καλύτερα τα συνεργεία του ΕΟΔΥ», αναφέρει στην Voria.gr ο πρόεδρος της ΟΦΑΕ Απόστολος Κενανίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μόλις ένα συνεργείο για 200 φορτηγά, τη στιγμή που από τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων διέρχονται καθημερινά 2.000 φορτηγά.

Οι αυτοκινητιστές αναμένεται να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, έως ότου εξαλειφθούν οι ουρές χιλιομέτρων που σημειώνονται στα σύνορα από την πλευρά της Βόρειας Μακεδονίας.

Πηγή: voria.gr

Σχολιάστε