My Twitter Feed

5 Μαρτίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διαμαρτυρία στους Ευζώνους -

Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Γιατί το “όχι” στα φωτοβολταϊκά -

Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Να μη συρρικνωθούν τα ΕΛΤΑ -

Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Απαλλαγή από δημοτικά τέλη -

Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Η ΠΕ Κιλκίς για τα νέα μέτρα -

Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Φύσκα:Ο συναγερμός κι ο Εύοσμος -

Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Για τα προβλήματα των δικηγόρων -

Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Αισθητός ο σεισμός και στο Ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Διαμαρτυρία στους Ευζώνους

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα (Παρασκευή) το πρωί στον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων οδηγοί φορτηγών μετά τη σχετική απόφαση της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Διεθνών Μεταφορών.

Στη διαμαρτυρία, στην οποία εκτός των Ελλήνων συμμετείχαν και αυτοκινητιστές από τη Βόρεια Μακεδονία και τη Σερβία, ζητήθηκε για μια ακόμα φορά η εξαίρεση των φορτηγών από τον περιορισμό διέλευσης των συνόρων μεταξύ 7 μμ – 7 πμ και η σωστή οργάνωση κέντρων υγειονομικού ελέγχου των οδηγών φορτηγών έτσι ώστε να μην παρεμποδίζεται η ομαλή ροή των εμπορευμάτων στα σύνορα.

«Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει πίσω το συγκεκριμένο μέτρο, δεν νοείται τέτοιος περιορισμός στη μεγαλύτερη πύλη εισόδου της χώρας. Δεν καταλάβαμε ποτέ γιατί έκλεισε, δεν τίθεται προστασία από τον κορωνοϊό όταν μιλάμε για διεθνείς μεταφορές. Αλλά και έτσι να είναι, ας οργανωθούν καλύτερα τα συνεργεία του ΕΟΔΥ», αναφέρει στην Voria.gr ο πρόεδρος της ΟΦΑΕ Απόστολος Κενανίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μόλις ένα συνεργείο για 200 φορτηγά, τη στιγμή που από τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων διέρχονται καθημερινά 2.000 φορτηγά.

Οι αυτοκινητιστές αναμένεται να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, έως ότου εξαλειφθούν οι ουρές χιλιομέτρων που σημειώνονται στα σύνορα από την πλευρά της Βόρειας Μακεδονίας.

Πηγή: voria.gr

Σχολιάστε