My Twitter Feed

31 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Όλη η πλούσια δράση του Αλέξανδρου

Απώλεια 1ης θέσης

Στην λευκή ισοπαλία έμεινε η αντρική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς στον εντός έδρας αγώνα της με την ομάδα του Πάικου Γουμένισσας.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς φάνηκε νωθρός στο ξεκίνημα του αγώνα με την ομάδα της Γουμένισσας να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Μετά τα πρώτα 20’ πήρε τον έλεγχο του αγώνα, κάνοντας κάποιες ευκαιρίες στην εστία του αντιπάλου χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξανδρος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, περιόρισε τον αντίπαλο σε ένα αμυντικό ρόλο αλλά φάνηκε φλύαρος και επιπόλαιος στην τελική προσπάθεια.

Ο Αλέξανδρος φαίνεται πως  ‘’πλήρωσε’’ τις σοβαρές ελλείψεις  (Κάργας, Ντουντούκης  λόγω τραυματισμώνκαι Κοτσαμποικίδης λόγω τιμωρίας ), ωστόσο κρίνεται επιτακτική ανάγκη η ομάδα να αναπληρώσει τις σημαντικές αυτές απουσίες και να ανακάμψει ξανά στην κορυφή

Άτυχη η ομάδα των Ελπίδων

Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα των Ελπίδων είχε καλή επιθετική λειτουργία και σωρεία χαμένων ευκαιριών είχαμε την εφαρμογή του άγραφου κανόνα του ποδοσφαίρου με την μπάλα να τιμωρεί την δυστοκία των νεαρών ποδοσφαιριστών. Το τελικό 2-1 υπέρ του Άρη Παντελεήμονα αδικεί πολύ τη νεαρή ομάδα των Ελπίδων που πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση χωρίς όμως κάποιο θετικό αποτέλεσμα

Στο 1’ , 3’ & 6’ με τον Μπούνζτρα όταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας του είπε όχι σε ισάριθμα τε τα τετ. Στο 6’ σουτ του Τζιάνα στο οριζόντιο δοκάρι , στο 7’ χαμένο τε τα τετ του Αλεξανδρίδη και στο 9’ σουτ του Παπαδοπούλου κατέληξε σε corner. Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα της Ακαδημίας φαινόταν να ελέγχει το παιχνίδι και δημιουργούσε ευκαιρίες αλλά στο 17’ βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν δέχτηκε τέρμα με εκτέλεση φάουλ .Στο 25’ έφερε το ματς στα ίσια όταν από ωραίο και γρήγορο συνδυασμό των Τζιάνα (που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα) , Παπαδοπούλου ο Μπούνζτρα σημείωσε το τέρμα ενώ ο GK Ορμανίδης κράτησε το 1-1 μέχρι τη λήξη του 1ου ημιχρόνου όταν χρειάστηκε.

 Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν και προσπαθούσαν μόνο να αμύνονται , να αναχαιτίζουν τις προσπάθειες των Ελπίδων , και να βλέπουν με μεγάλη τύχη υπέρ τους τις ευκαιρίες των νεαρών να μην βρίσκουν στόχο με χαρακτηριστικές του Μπαλάσκα στο 69’ ,Παπαδόπουλου 75’ & Νικολαΐδη 82’ ελάχιστα out αλλά και στο 84’ να κλέβουν τους 3 βαθμούς όταν σε αντεπίθεση και ίσως την μοναδική επίθεση στην περιοχή να κάνουν το 1-2. Επόμενο παιχνίδι , εκτός έδρας , στον Απόλλωνα Μαυρονερίου.

Σύνθεση : Ορμανίδης , Αλμπανίδης , Τσακιρίδης ( 46’ Μαχμουτάι ) , Νικολαΐδης , Ανανιάδης , Τζιάνας , Παπαδόπουλος , Μπούνζτρα , Μπαλάσκας , Αλεξανδρίδης ( 68’ Κουρουζίδης ) , Κεσίδης.

Εντυπωσίασαν οι Τζούνιορ

Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι τζούνιορ 2007 και 2008 του Νομού Κιλκίς στο αντίστοιχο τουρνουά των Προπονητικών Κέντρων που έχει δημιουργήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε όλη την Ελλάδα.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικά ΚέντραΛέοντες και Μακεδονικού  στη Ν. Ευκαρπία Θες/νίκης και σε αυτό συμμετείχαν οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές γεν.2008και  γεν. 2007 από τα προπονητικά κέντρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε Κιλκίς, Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Κοζάνη , Κατερίνη, Λαμία, Διδυμότειχο και Θράκη.

Την αποστολή για το Ν.Κιλκίς συνόδευσαν οι προπονητές Νίκος Μούρος, Βασίλης Ορμανίδης και Γιάννης Ιασωνίδης .

Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εντόπισαν αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές για την στελέχωση των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στους βραβευθέντες της ΕΠΣ Κιλκίς ο Κ. Ντουντούκης

Μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση ήταν η βράβευση από πλευράς της ΕΠΣ Κιλκίς στον ποδοσφαιριστή της αντρικής ομάδας και προπονητή των τμημάτων υποδομής ,  Κών/νοΝτουντούκη.

Επιβραβεύτηκε η ποδοσφαιρική του πορεία που κορυφώθηκε στην ένταξη του ως επαγγελματίας στην ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς που αγωνιζόταν τότε στην  Superleageκαι στην ΠΑΕ Καβάλας.

Κυρίως όμως επιβραβεύτηκε το ήθος που επέδειξε και στην συνέχεια της αγωνιστικής του προσφοράς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, επιδεικνύοντας αξιέπαινο  αθλητικό  ήθος  καθώς ουδέποτε τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Ο Κων/νος Ντουντούκης παραλαμβάνοντας το βραβείο και αφού ευχαρίστησε  τη Διοίκηση της ΕΠΣ Κιλκίς, τους προπονητές και τους συμπαίκτες  που είχε στην καριέρα του τόνισε την σημαντικότητα της βράβευσής του δια χειρός του κ.ΜάλαμαΤεβεκέλη  Συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς συνεργάζεται στενά για ένατη συνεχή χρονιά. Άλλωστε στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου, όπου και απασχολείται ο ίδιος ως προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών, έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί το νέο επίσημο Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Βασιλόπιτα

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψαν οι δύο ομάδες- εκπρόσωποι της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος  Κιλκίς στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς.

Σε ιδιαίτερα θερμό και εορταστικό κλίμα οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς, των Ελπίδων Κιλκίς ,  οι προπονητές  τους, αλλά και το προπονητικό τιμ όλης της Ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να ‘’ξεφύγουν’’ από τις  γηπεδικές τους υποχρεώσεις.

Τυχεροί της βραδιάς ….και δικαιούχοι του ανάλογου χρηματικού ποσού ήταν δύο ποδοσφαιριστές των Ελπίδων οι Γιώργος Αλπανίδης και Γιάννης Ζαφειρόπουλος.

Ιδιαίτερη συγκινητική ήταν η στιγμή  της απονομής αναμνηστικής πλακέτας  από πλευράς της Ακαδημίας και δια χειρός του προέδρου Θεόδωρου Ντουντούκη στον επί χρόνια προπονητή και συνεργάτη της Ακαδημίας κ. Ηλία Ξανθόπουλο.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί το κοσμικό κέντρο Ράντσο για την ζεστή φιλοξενία.

Σε ρυθμούς Μασκέ Πάρτυ

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος & τα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ σας προσκαλούμε στο αποκριάτικο πάρτυ μας !!

Την Κυριακή 18/02/2018 και ώρα 17.00 μμ στο Κτήμα των Ευχών.

Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές βγάζουν την στολή αγώνα, ντύνονται αποκριάτικα και μαζί με τους μαθητές των ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος διασκεδάζουν μαζί με τους γονείς τους σε ένα ξέφρενο πάρτυ.

Πολλά happenings περιμένουν τους μικρούς μας μασκαράδες …. Zumba, Dj , Χορευτική παράσταση Μουσικοκινητικής, Θέατρο και ο Μάγος Constantin.

Σχολιάστε