My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κιλκίς: Επιτυχής ο αποχιονισμός -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλει τη προσαγωγή μελών της ΚΝΕ

KNEΜετά τη βουλευτή Ειρήνη Αγαθοπούλου, και η οργάνωση νέων του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς καταγγέλλει την προσαγωγή τριών μελών της ΚΝΕ Κιλκίς στην Αστυνομική Διεύθυνση, για τοποθέτηση ενημερωτικού πανό.

Οι Νέοι/-ες ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς καταγγέλουν την προσαγωγή τριών μελών της ΚΝΕ το βράδυ της Πέμπτης 28/2 στο Κιλκίς, την ώρα που τοποθετούσαν πανό για την προπαγάνδιση πολιτικής εκδήλωσης.

Τονίζοντας ότι “ή πρόκληση απέναντι στην νέα γενιά που αγωνίζεται δεν θα μείνει αναπάντητη”, οι Νέοι του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς αναφέρουν στην καταγγελία τους τα εξής:

Η ενέργεια αυτή έρχεται να προστεθεί σε πολλές άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις τρομοκρατίας και εκφοβισμού από πλευράς αστυνομίας όλο το προηγούμενο διάστημα, όπως η καθημερινή προσαγωγή μαθητών και κατοίκων στις Σκουριές της Χαλκιδικής που αγωνίζονται κατά της εξόρυξης χρυσού στην περιοχή.

Προσπαθούν καθημερινά να τρομάξουν όσους αγωνίζονται κατά της πολιτικής των μνημονίων, που εφαρμόζει η τρικομματική κυβέρνηση και οδηγεί στην ανεργία, την φτώχεια και τις αυτοκτονίες έναν ολόκληρο λαό.

Την ώρα που ο Υπουργός Ανάπτυξης συνομιλεί με εκπροσώπους πολυεθνικών που του θέτουν το αίτημα για μείωση του κατώτατου μισθού και δηλώνει αναρμόδιος να απαντήσει, δήλωση αναντίστοιχη με την λυσσαλέα διάψευση των δηλώσεων Μέργου.

Την ώρα που κυβέρνηση και κεφάλαιο προκειμένου να μειώσουν τα νούμερα της ανεργίας των νέων, ετοιμάζονται να νομιμοποιήσουν μισθούς-ψίχουλα των 200 και 300 ευρώ για τους νέους και τις νέες.

Εμείς κάνουμε ξεκάθαρο πως καμιά επίθεση ή πρόκληση απέναντι στην νέα γενιά που αγωνίζεται δεν θα μείνει αναπάντητη.”

Σχόλια
One Response to “ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλει τη προσαγωγή μελών της ΚΝΕ”
  1. Ο/Η Pepe λέει:

    ΘΑ ΚΛΑΨΩ

Σχολιάστε