My Twitter Feed

1 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

3,8 εκ. για συντήρηση δρόμων -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στη Βουλή οι διακοπές σε φ/β -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΔΕΔΥ: Όλοι σε απεργία 1ης Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα φορέων για τη 1η Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνεχίζουν οι καθηγητές του Κιλκίς

elmeΣυνεχίζουν τον αγώνα τους οι καθηγητές του νομού Κιλκίς για το θέμα της αυτοαξιολόγησης των σχολικών μονάδων, σε σχέση και “με κλίμα φόβου και πίεσης που είχε καλλιεργηθεί το προηγούμενο διάστημα στα σχολεία του ν. Κιλκίς με προσωπικές παρεμβάσεις και δηλώσεις του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευδης για πειθαρχικές κυρώσεις των εκπαιδευτικών”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του, το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κιλκίς.

Μετά την παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Κιλκίς, με τη συμμετοχή κλιμακίου της ΟΛΜΕ και του Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ, η ΕΛΜΕ Κιλκίς ζητά να συνεδριάσουν εκ νέου οι σύλλογοι διδασκόντων όλων των σχολείων του νομού μας  προκειμένου να αποφασίσουν με ελεύθερη βούληση για το θέμα της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας.

Το αίτημα αυτό κρίθηκε αναγκαίο μετά το κλίμα φόβου και πίεσης που είχε καλλιεργηθεί το προηγούμενο διάστημα στα σχολεία του ν. Κιλκίς με προσωπικές παρεμβάσεις και δηλώσεις του ΔΔΕ για πειθαρχικές κυρώσεις των εκπαιδευτικών που δεν θα συμφωνούσουν με την «αυτοαξιολόγηση» και δεν θα συγκροτούσουν τις ομάδες εργασίας, όπως επίσης και με τον έλεγχο νομιμότητας των πρακτικών που στάλθηκε με έγγραφό του στα σχολεία, καθώς και με αναπομπές πρακτικών συλλόγων διδασκόντων που ΄΄ψήφισαν΄΄ για το θέμα αυτοαξιολόγησης της σχολικής τους μονάδας“, υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κιλκίς.

Σχολιάστε