My Twitter Feed

2 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

3,8 εκ. για συντήρηση δρόμων -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στη Βουλή οι διακοπές σε φ/β -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΔΕΔΥ: Όλοι σε απεργία 1ης Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα φορέων για τη 1η Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνάντηση με τον πρόξενο Κύπρου

Θέματα πολιτισμού και επιχειρηματικότητας συζητήθηκαν μεταξύ άλλων σε συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέας Βεργίδης με τον κ. Πολυκάρπου, που είχε τη Τετάρτη 2 Αυγούστου στο γραφείο του στο Διοικητήριο.

Στη συνάντηση και ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον πρόξενο για τα  σημαντικά ζητήματα της περιοχής, όπως, επίσης και για τις προοπτικές που διανοίγονται , ιδίως σε ό,τι αφορά στη διασυνδεσιμότητά της σε διαφορετικά και ποικίλα “πεδία” και τομείς ενδιαφέροντος.

Οι δύο άνδρες υπογράμμισαν τους ισχυρούς, αδελφικούς, ιστορικούς και ακατάλυτους δεσμούς Ελλάδας – Κύπρου με τον Αντιπεριφερειάρχη να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στους δεσμούς της Κύπρου με το νομό Κιλκίς, οι οποίοι – όπως σημείωσε –  έχουν έντονο και ευδιάκριτο “αποτύπωμα” στην Ιστορία του τόπου μας.

Ο κ. Βεργίδης ευχαρίστησε την Κυπριακή Δημοκρατία η οποία αναλαμβάνει το κόστος της αναδάσωσης των περιοχών που έχουν πληγεί από τις φωτιές στη Ρόδο, επισημαίνοντας πως είναι μια κίνηση αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο αντιπεριφερειάρχης προσέφερε στον πρόξενο ένα πιστό αντίγραφο παιδικού παιχνιδιού της αρχαιότητας (μικρό πήλινο ίππο / εύρημα που ήρθε στην επιφάνεια από τις ανασκαφές στον αρχαιολογικό χώρο του Παλατιανού) καθώς και την έκδοση της Π.Ε. Κιλκίς που αφορά στην αρχαιολογική περιήγηση στο νομό.

Σχολιάστε