My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Επίσκεψη σε ΚΕΠ και στον Ζέρβα

O υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς, επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα ΚΕΠ του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη.

Επιπλέον, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη και πρόεδρο της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας Ιγνάτιο Καϊτετζίδη, με τους οποίους και συζήτησε τις μεταρρυθμιστικές προτάσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμού.

Επίσης, ο υφυπουργός συνομίλησε με τους υπαλλήλους και τα στελέχη των ΚΕΠ και διαπιστώθηκε πλήρης σύμπλευση με τις προτάσεις του Υπουργείου.

Με την ευκαιρία, ο κ. Γεωργαντάς δήλωσε: «Συνεχίζουμε τις επισκέψεις στα ΚΕΠ ανά την Ελλάδα και τη δια ζώσης καταγραφή των προβλημάτων τους.Επισκέφθηκα, σήμερα, ΚΕΠ του Δήμου Θεσσαλονίκης και Πυλαίας-Χορτιάτη και συναντήθηκα με τους Δημάρχους Κωνσταντίνο Ζέρβα και Ιγνάτιο Καϊτετζίδη, ο οποίος είναι και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Είμαι ευτυχής που και οι δύο Δήμαρχοι είναι αρωγοί στην προσπάθεια αναβάθμισης των ΚΕΠ και υποστηρίζουν εν γένει κάθε δράση ψηφιακού εκσυγχρονισμού της χώρας».

Σχολιάστε