My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Στις κάλπες σήμερα οι πολίτες

Στις κάλπες προσέρχονται οι πολίτες για την ανάδειξη της νέας Βουλής. Περίπου στις 21:00 το βράδυ αναμένεται η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για το αποτέλεσμα, με το ενδιαφέρον να στρέφεται όμως εξίσου στις διεργασίες που θα τεθούν σε κίνηση τη Δευτέρα.

pasok-eklogesΣε ό,τι αφορά τις έδρες που θα λάβουν τα κόμματα, αυτό εκτιμάται ότι θα το γνωρίζουμε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, οπότε υπολογίζεται θα έχει ενσωματωθεί περίπου το 50% της επικράτειας. Εκτός κι’ αν μέχρι τότε υπάρχουν κόμματα κοντά στο 3% και δεν θα έχει ξεκαθαριστεί αν θα καταφέρουν να εισέλθουν στη Βουλή. Σε αυτήν την περίπτωση δεν αποκλείεται να έχουμε σαφή εικόνα τις πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 7 το βράδυ. Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα περισσότερα μέλη των εφορευτικών επιτροπών είναι στη θέση τους, ενώ οι όποιες απουσίες μελών εφορευτικών επιτροπών επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία των εκλογών.

Από τα παραβάν απουσιάζουν τα στυλό, καθώς οι εκλογές αυτές πραγματοποιούνται με λίστα και ως εκ τούτου δεν απαιτούνται σταυροί προτίμησης σε υποψηφίους. Αν, ωστόσο, βρεθούν ψηφοδέλτια με σταυρούς αυτά θα γίνουν δεκτά ως έγκυρα.

Σχολιάστε