My Twitter Feed

9 Σεπτεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

«Στη μάχη δεν περισσεύει κανείς» -

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου, 2021

7 ειδικευμένοι στα νοσοκομεία μας -

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου, 2021

Φεστιβάλ ΚΝΕ και φέτος στο Κιλκίς -

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου, 2021

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ για συλλαλητήριο -

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2021

Σοκ από τα 47 κρούσματα σε Κιλκίς -

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2021

ΚΚΕ: Συναντήσεις για τα σχολεία -

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2021

Νέο βήμα για το Δικαστικό Μέγαρο -

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2021

ΕΛΜΕ: Αιτήματα για τα σχολεία -

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2021

«Στη μάχη δεν περισσεύει κανείς»

(Βίντεο) Αγαθοπούλου: Ναι στους εμβολιασμούς, όχι στις τιμωρητικές πρακτικές.

Σε συνάντηση της Ειρήνης Αγαθοπούλου με εργαζόμενους στο νοσοκομεία του νομού μας, οι τελευταίοι επεσήμαναν ιδιαίτερα τα σημαντικά κενά που δημιουργήθηκαν σε όλες τις δομές Υγείας μετά τις αναστολές εργασίας, γεγονός που ενέτεινε το ήδη τεράστιο πρόβλημα υποστελέχωσής τους.

Επίσης, μπροστά στην επέλαση του νέου πανδημικού κύματος, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, «καθώς ο σχεδιασμός για την συρρίκνωση του δημόσιου συστήματος Υγείας θα είναι καταστροφικός για τους πολίτες».

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η μεγάλη μερίδα των εργαζομένων που έχουν τεθεί σε αναστολή έχουν νοσήσει το προηγούμενο διάστημα, διότι βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας και το «ευχαριστώ» της Κυβέρνησης είναι η τιμωρία τους, τόνισαν.

Η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, επισκέφθηκε τα νοσοκομείο Κιλκίς και Γουμένισσας την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιώντας συναντήσεις με τα σωματεία των εργαζομένων και αντιπροσωπείες εργαζομένων που έχουν τεθεί σε αναστολή τόσο από τις δομές υγείας όσο και από το «Βοήθεια στο Σπίτι» και το Γηροκομείο Κιλκίς.

Η κ. Αγαθοπούλου δήλωσε ότι με την παρουσία της συμπαραστέκεται στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες στις υγειονομικές δομές της Π.Ε. Κιλκίς.

Στην συνομιλία της μαζί τους τόνισε την ξεκάθαρη θέση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπέρ του εμβολιασμού, ως ένα από τα μέτρα ανάσχεσης της πανδημίας, αλλά με ταυτόχρονη εφαρμογή όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, με την ενίσχυση των δομών υγείας και χωρίς αυταρχικές και τιμωρητικές πρακτικές προς τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, που τελικά επιφέρουν τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ακόμη, δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της Κυβέρνησης για την απαξίωση και την ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας Υγείας, στο πλάι των εργαζόμενων και των πολιτών.

Έκλεισε λέγοντας ότι στην μάχη κατά της πανδημίας δεν περισσεύει κανένας και καμία και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς θα αντισταθεί μέχρι τέλους στις τιμωρητικές και αυταρχικές συμπεριφορές της Κυβέρνησης και των διορισμένων διοικητών της.

Δείτε βίντεο από τη gnomiWebTV:

Πηγή: Δελτίο τύπου από Ειρ. Αγαθοπούλου

Σχολιάστε