My Twitter Feed

30 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Σούλης: Σημαντική συνάντηση

Μια εξαιρετικά σημαντική δημιουργική συνάντηση για θέματα της Αυτοδιοίκησης είχε το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καζαντζίδης επισκέφτηκε έναν από τα ιστορικότερους παράγοντες του χώρου, τον δήμαρχο Χορτιάτη-Πυλαίας-Πανοράματος Ιγνάτιο Καϊτετζίδη, ο οποίος υπηρετεί τον τόπο του από αυτή τη θέση εδώ και μια εικοσαετία!

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του επιτυχημένου δημάρχου, όπου οι δυο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν επί μακρόν θέματα που απασχολούν τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης, εστιαζόμενοι στα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΟΤΑ στην Κεντρική Μακεδονία, όπως το προσφυγικό.

Ο κ. Καζαντζίδης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον συνομιλητή του για τις βασικές αρχές του προγράμματός του για το Δήμο Κιλκίς. Παράλληλα άκουσε από τον εδώ και πολλά χρόνια προσωπικό του φίλο σημαντικές αναφορές πάνω στη πολύτιμη μακρόχρονη εμπειρία που απέκτησε, κυρίως στο τομέα της επίλυσης των προβλημάτων.

Όπως συμφώνησαν οι δυο άντρες, οι επαφές τους θα συνεχιστούν και το επόμενο κρίσιμο για το χώρο διάστημα, καθώς βαδίζουμε και προς τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Σχολιάστε