My Twitter Feed

22 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Προσλήψεις φυλάκων στο ΓΝΚ

*Επίσκεψη Βεργίδη στον νέο διοικητή.

Πέντε από τις έξι συμβάσεις φυλάκων και νυχτοφυλάκων, που προσλαμβάνονται για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Κιλκίς, υπογράφτηκαν χθες Δευτέρα από τον νέο διοικητή του Ιδρύματος, Θεόδωρο Ρεβενάκη.

Έτσι, αναμένεται να επιλυθεί ένα σημαντικό ζήτημα ασφάλειας του Νοσοκομείου, που είχε τεθεί επανειλημμένα από εργαζόμενους και όχι μόνο.

Επίσκεψη αντιπεριφερειάρχη

Τον νέο διοικητή επισκέφθηκε στο γραφείο του με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, τονίζοντάς του ότι έχει να επιτελέσει “ένα έργο δύσκολο εξ αιτίας της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, το οποίο όμως φέρεται εις πέρας με επιτυχία χάρη στο άξιο προσωπικό όλων των βαθμίδων”.

Ο αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε τον νέο διοικητή για την αρωγή της Περιφερειακής Ενότητας στο έργο των Δομών Υγείας με κάθε μέσο, ενώ η συνεργασία και το πλαίσιό της θα εξειδικευθούν σε νέες συναντήσεις των δύο πλευρών στο άμεσο μέλλον.

Κατά τη σύντομη συνάντηση ήταν παρόντες οι Γ. Καρακώστας, Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής και Θ. Μπαλαμπανίδης, Διευθυντής της ΩΡΛ Κλινικής.

Σχολιάστε