My Twitter Feed

25 Αυγούστου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Περιοδεία με θέμα την άρδευση -

Πέμπτη, 25 Αυγούστου, 2022

Συνέχεια μείωσης των κρουσμάτων -

Τετάρτη, 24 Αυγούστου, 2022

Διορισμός 35 εκπαιδευτικών -

Τετάρτη, 24 Αυγούστου, 2022

Ασφαλτοστρώσεις στη ΔΕ Κιλκίς -

Τετάρτη, 24 Αυγούστου, 2022

Άλλο ένα έργο με την …ιστορία του! -

Τρίτη, 23 Αυγούστου, 2022

Διεθνής πρωτιά για την Βαλεντίνη -

Δευτέρα, 22 Αυγούστου, 2022

“Εβίνα Μάλτση” το όνομα του Κλειστού -

Δευτέρα, 22 Αυγούστου, 2022

«Πόλεμος» κατά αγριογούρουνων! -

Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

Περιοδεία με θέμα την άρδευση

Η άρδευση περιοχών του Κιλκίς κυριαρχούν στην ατζέντα της περιοδείας που θα κάνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς με τον ΓΓ Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του υπουργείου Δημ. Παπαγιαννίδη, το Σαββατοκύριακο στο νομό μας.

Το Σάββατο 27 Αυγούστου οι κ.κ. Γεωργαντάς και Παπαγιαννίδης θα επισκεφθούν το πρωί την περιοχή μεταξύ Γρίβας και Γουμένισσας όπου υλοποιείται Μελέτη Σκοπιμότητας και Εξεύρεσης Λύσεων για την κατασκευή αρδευτικού φράγματος, αναγκαίου για τις δυναμικές καλλιέργειες.

 Στη συνέχεια θα έχουν συνάντηση με το προεδρείο του ΤΟΕΒ Πολυκάστρου στο Βαφειοχώρι, όπου οι παραγωγοί θα ενημερωθούν για την β΄ φάση του έργου Αρτζάν – Αματόβου, προϋπολογισμού 20.500.000 €, χωρίς ΦΠΑ. Στη συνάντηση θα παραστεί και ο Δήμαρχος Παιονίας  Κώστας Σιωνίδης.

 Οι κ.κ. Γεωργαντάς και Παπαγιαννίδης, θα επισκεφθούν κατόπιν το Λεκανοπέδιο Μουριών όπου θα γίνει συνάντηση με το προεδρείο του ΤΟΕΒ της περιοχής προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα άρδευσης.

 Το μεσημέρι θα γίνει σύσκεψη εργασίας στα γραφεία της Αναπτυξιακής Κιλκίς, η οποία είναι υπεύθυνη για την υλοποίηση του προγράμματος Leader στο νομό, παρουσία του διευθυντού της,  Παν. Κωνσταντινίδη.

 Τέλος, το πρωί της Κυριακής 28 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα γραφεία του Δημοτικού Διαμερίσματος Τερπύλλου, παρουσία του δημάρχου Κιλκίς Δημ. Κυριακίδη και άλλων εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με αντικείμενο τα ζητήματα άρδευσης της περιοχής.

Σχολιάστε