My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Παρουσίαση βιβλίου του Γ. Ανδρέου

Παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του γνωστού μουσικοσυνθέτη, στιχουργού, μουσικού παραγωγού και συγγραφέα Γιώργου Ανδρέου «Ο απερίσκεπτος πλοηγός», έγινε την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς.

andreou-panagopoulouΠρολόγισε και διάβασε ποιήματα η φιλόλογος κ. Εύη Παναγοπούλου- Κατσαβάκη, ενώ για τον πολυσύνθετο και πολυτάλαντο Ανδρέου και το έργο του, μίλησε και ο συνθέτης Γιώργος Καζαντζής. Τέλος ο ίδιος ο Ανδρέου διάβασε κάποια από τα ποιήματα του και μίλησε με λόγο μεστό, χειμαρρώδη και προσιτό, κατακτώντας το κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση με την αμεσότητα, την απλότητα και την καλλιέργεια του.

Χαιρετισμό και λίγα λόγια για το πλούσιο βιογραφικό του δημιουργού απεύθυνε στην αρχής της εκδήλωσης η αντιπρόεδρος του εφορευτικού συμβουλίου Χαρούλα Καραμπίδου, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης ευχαρίστησε όλους, τους παρευρισκόμενους και τους δημιουργούς, εκ μέρους της Βιβλιοθήκης και του εφορευτικού συμβουλίου, η κα. Μαρία Παπαδοπούλου, Σχολική Σύμβουλος και μέλος του εφορευτικού της βιβλιοθήκης.

Στολισμός του δέντρου

Με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, τον στολισμό του δέντρου της βιβλιοθήκης και ζωγραφική, θα ξεκινήσουν και φέτος την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς.

Για όλα τα παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Χωρίς προεγγραφή.
Ώρα 17:00-18:30

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων δράσεων που θα πραγματοποιηθούν φέτος από 21-12-2016 έως και 4-1-2017 θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες στον τύπο, στο facebook της βιβλιοθήκης και στην βιβλιοθήκη.

Σχολιάστε