My Twitter Feed

15 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παππάς: Μήνυση για τον αξονικό -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Ποιους είδε η Συρεγγέλα στο νομό -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη Κουντουρά στο ν. Κιλκίς -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι εκλέχτηκαν στη ΝΕ -

Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Cargo αεροδρόμιο στη Ν. Καβάλα; -

Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Η επίσκεψη Κεραμέως στο ν. Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές για Νομαρχιακή -

Πέμπτη, 7 Μαρτίου, 2024

Όχι στο ν/σ για τα μη κρατικά ΑΕΙ -

Πέμπτη, 7 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Μήνυση για τον αξονικό

“Το ποτήρι ξεχείλισε με την υπολειτουργία του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου Κιλκίς”, δηλώνει ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Πέτρος Παππάς, ο οποίος μετέβη τη Πέμπτη 14 Μαρτίου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κιλκίς, όπου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά με σκοπό να διερευνηθούν οι ευθύνες της διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς σχετικά με τη συνεχιζόμενη υπολειτουργία του τομογράφου.

Ο κ. Παππάς ανέφερε στην εισαγγελέα ότι λαμβάνει αλλεπάλληλες καταγγελίες πολιτών σχετικά με το ότι ο αξονικός τομογράφος δεν λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα ούτε 7 ημέρες την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι υπάρχουν αργίες κατά τις οποίες δε διενεργούνται καθόλου αξονικές τομογραφίες αλλά και καθημερινές, κατά τις οποίες ο αξονικός τομογράφος σταματά να λειτουργεί μετά τις 15:00.

Βάσει αυτών και σε συνέχεια επίκαιρης ερώτησης που είχε καταθέσει για το ίδιο θέμα στη Βουλή, ο βουλευτής ζήτησε τη διενέργεια έρευνας για την απόδοση ευθυνών, στο βαθμό που η συνεχιζόμενη υπολειτουργία του αξονικού τομογράφου επιτρέπει την έκθεση των ασθενών του Νοσοκομείου Κιλκίς σε κίνδυνο.

Σχολιάστε