My Twitter Feed

16 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Ομιλία Παραστατίδη στο Κιλκίς

Ομιλία στο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει ο ανεξάρτητος Βουλευτής, Θεόδωρος Παραστατίδης, το ερχόμενο Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, ενώ ανάλογη εκδήλωση θα ακολουθήσει και στο Δήμο Παιονίας. 

parastatidis-001Η ομιλία, που θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς με ώρα έναρξης  6.30 μμ, θα έχει ως θέμα «η Ευρώπη και η Ελλάδα της κρίσης», ενώ είναι βέβαιο ότι ο βουλευτής θ` αναφερθεί και σ` όλα τα τελευταία γεγονότα σε συνδυασμό με το ισχυρό ενδεχόμενο των εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παραστατίδης θα αναφερθεί στις αιτίες που οδήγησαν στην κρίση, στην  εμπλοκή του Δ.Ν.Τ. και στην ανάδειξη της Τρόικας ως της μοναδικής πηγής εξουσίας, που “εκτροχίασαν την ελληνική οικονομία με φτωχοποίηση της Ελλάδας και των Ελλήνων”.

“Σε αυτό το περιβάλλον όπου η βούληση του λαού παραβιάστηκε και κυριάρχησε η βούληση των δανειστών, λήφθηκαν αποφάσεις που αν δεν ανατραπούν θα βυθίσουν την χώρα σε πολυετή κρίση χωρίς ελπίδα ανάκαμψης. Υπάρχει ελπίδα; Υπάρχει πολιτική πρόταση εξόδου από την κρίση;  Στα δυο αυτά ερωτήματα θα δοθούν απαντήσεις , ενώ ο λόγος θα δοθεί και στους πολίτες”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σχολιάστε