My Twitter Feed

2 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

3,8 εκ. για συντήρηση δρόμων -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στη Βουλή οι διακοπές σε φ/β -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΔΕΔΥ: Όλοι σε απεργία 1ης Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα φορέων για τη 1η Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέες συμφωνίες για Συμβολαιακή Γεωργία

peiraios-trapezaΝέα Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Γεωργία στo βαμβάκι με την «Γ & Π Εκκοκκιστήρια Βάμβακος Α.Ε.»

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς βάμβακος της  Κεντρικής Μακεδονίας, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, σε συνεργασία με την εταιρία «Γ & Π Εκκοκκιστήρια Βάμβακος Α.Ε.»

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα του βάμβακος, αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρία.

Η έδρα της «Γ & Π Εκκοκκιστήρια Βάμβακος Α.Ε.» βρίσκεται στη Βέροια και οι εγκαταστάσεις της στην Κυψέλη του Νομού Ημαθίας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της βιομηχανικής επεξεργασίας και εμπορίας βάμβακος  και στην εμπορία και παραγωγή προϊόντων  προερχόμενων από το βαμβάκι από τη δεκαετία του 1930.

Το όραμα της εταιρίας συνοψίζεται στη «διαρκή ικανοποίηση των πελατών της μέσω της συνεχούς εξέλιξής της,  της προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς και της επίδειξης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης».

Νέα Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Γεωργία στην επιτραπέζια ελιά Χαλκιδικής με την εταιρία «ΔΕΑΣ Α.Ε.»

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε ελαιοπαραγωγούς του νομού Χαλκιδικής, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρία «ΔΕΑΣ Α.Ε.».

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα της ελιάς, αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρία.

Η εταιρία «ΔΕΑΣ Α.Ε.», έχει τις εγκαταστάσεις της στης Καλύβες του Δήμου Πολυγύρου του Νομού Χαλκιδικής και δραστηριοποιείται στον τομέα επεξεργασίας, συσκευασίας και  τυποποίησης επιτραπέζιας ελιάς και διάθεσή της στην Παγκόσμια αγορά.

Η ΔΕΑΣ Α.Ε. ξεκίνησε σαν μια μικρή  οικογενειακή επιχείρηση  το 1996 κι από τότε  εξελίχθηκε σε  μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα .Ξεκίνησε από τους ελαιώνες της οικογένειας και την κατ΄ οίκον παραδοσιακή επεξεργασία  και αναπτύχθηκε  σε μια από τις πιο προηγμένες βιομηχανικές μονάδες επεξεργασίας ελιάς. Ο συνδυασμός γνώσης και εμπειρίας συνοδεύεται από το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης του προσωπικού με  προϊόντα  υψηλής ποιότητας .

Ανανέωση και επέκταση συνεργασίας της Τράπεζας Πειραιώς στη  Συμβολαιακή Γεωργία  με την εταιρία «ΠΕΤΤΑΣ ΠΑΥΛΟΣ Ν. ΑΒΕΕ»

Σε ανανέωση και επέκταση, με υπερδιπλασιασμό των ενταγμένων παραγωγών στο  πρόγραμμα  Συμβολαιακής Γεωργίας σε ενεργειακές καλλιέργειες  προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρία «ΠΕΤΤΑΣ ΠΑΥΛΟΣ Ν. ΑΒΕΕ», με έδρα τη ΒI.ΠΕ. Πατρών για την καλλιέργεια του ηλίανθου μετά την επιτυχημένη περσινή συνεργασία.

Η εταιρία μέσα από τη μακρόχρονη εμπειρίας της, θεωρείται από τους πρωτοπόρους στον τομέα επεξεργασίας   ενεργειακών φυτών.

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του όλη την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρία.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.

Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους, τη στιγμή που τη χρειάζεται αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρία.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.

Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

Σχολιάστε