My Twitter Feed

18 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης!

Ένα διαφορετικό πρωινό με ενδιαφέροντα διαδραστικά παιχνίδια ανακύκλωσης θα ζήσουν οι μαθητές  Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κιλκίς.

Το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης, που θα λειτουργήσει την Πέμπτη 10 Μαϊου από τις 9:00 έως τις 13:00 στην αναπλασμένη περιοχή του Πάρκου – Κήπου, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στα παιδιά για άφθονο παιχνίδι, βιωματική εκπαίδευση, για την εξοικείωσή τους με την ιδέα της ανακύκλωσης και τη γνωριμία  με τα υλικά που ανακυκλώνονται και τη σωστή χρήση τους.

Στον πολύχρωμο παιχνιδότοπο του Λούνα Παρκ θα χωρέσουν περιεκτικές δραστηριότητες: παζλ, παιχνίδια μνήμης, ο χαμένος θησαυρός, το ψάρεμα σκουπιδιών από μπλε κάδους, το μπόουλινγκ, οι τσουβαλοδρομίες με τερματισμό τους μπλε κάδους, ο τροχός της ανακύκλωσης, το φιδάκι, οι κρίκοι, οι στόχοι και ο κάδος.

Ως πολλαπλασιαστές της γνώσης που θα αποκτήσουν οι τετρακόσιοι ογδόντα μαθητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή  μπορούν με τη σειρά τους να παροτρύνουν τους μεγάλους για μια πιο ενεργή και συνειδητή συμμετοχή στην υπόθεση αναβάθμισης του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής.

Ο Δήμος Κιλκίς, η Αντιδημαρχία Ανακύκλωσης και Καθαριότητας συνεργαζόμενοι με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) φιλοξενούν το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης στην πόλη του Κιλκίς για μία ημέρα με την προσδοκία ότι οι μικροί δημότες θα αντλήσουν χρήσιμες γνώσεις για την ανακύκλωση και θα τις εφαρμόσουν στην καθημερινότητά τους.

Σχολιάστε