My Twitter Feed

30 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Λαμπερή Γιορτή Ποδοσφαίρου

Έντονη συγκίνηση από τους τιμώμενους στον κορυφαίο θεσμό της ΕΠΣΚ.

Παρουσία των εκπροσώπων των ποδοσφαιρικών ομάδων του νομού Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου 2019, στο κέντρο εστίασης “Θέατρο” στο Κιλκίς, η ετήσια Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Κιλκίς.

Μια Γιορτή αντάξια του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, κατά την οποία τιμήθηκαν άνθρωποι που πρόσφεραν στο Κιλκισιώτικο και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, που έκαναν υπερήφανο το ακριτικό Κιλκίς και ξεχώρισαν για το ήθος και την συνεισφορά τους.

Παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου, την εκδήλωση τίμησαν οι Πρόεδροι των ΕΠΣΚ Πέλλας κ. Αντωνίου, Μακεδονίας κ. Δημητριάδης, Δράμας κ. Χατζησαρόγλου και Καβάλας κ. Παπαδόπουλος, ο Βουλευτής του νομού Γ. Γεωργαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Α. Βεργίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π. Θωμαίδης, ο Δήμαρχος Παιονίας Χ. Γκουντενούδης, ο Εκπρόσωπος του Δήμου Κιλκίς και Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Κ. Παπαδάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Δ. Κυριακίδης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Π. Τονικίδης.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτ. π. Ευστάθιος Κοντοζίδης ενώ στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ Χαράλαμπος Δαμιανίδης έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα πλαισιούμενος από τον Αντιπρέδρο Στ. Ξουπλάκη, τον Γεν. Γραμματέα Κ. Πάταρα, τον Ταμία Α. Αρκούδα και τα μέλη Δ. Θεοδωρίδης, Κ. Παπακώστας, Ι. Πασχαλίδης, Σ. Κωνσταντινίδης, Γ. Αραμπατζής, Σ. Πολυχρονίδης Γ. Παρασκευόπουλο και χαιρέτησε τους παρισταμένους εκπροσώπους των Σωματείων.

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης η βράβευση του Ειδικού Γραμματέα της ΈΠΣΚ Ελευθερίου (Λάκη) Τριανταφυλλίδη, από τον πρώην Πρόεδρο της ΕΠΣΚ Βασίλη Χατζηαποστόλο, κατά την οποία περίσσεψε η συγκίνηση. Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν στην διοίκηση για πάρα πολλά χρόνια και το χειροκρότημα των παρισταμένων ήταν η μεγάλη επιβράβευση για τη μεγάλη προσφορά του κ. Τριανταφυλλίδη.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γραμμένος, ο οποίος τιμά την εκδήλωση της ΕΠΣΚ για άλλη μια χρονιά, τόνισε ότι προέχει η υπεράσπιση της αξιοπιστίας των πρωταθλημάτων και η ανάκαμψη του εθνικού μας ποδοσφαίρου. Έκανε λόγο για μία μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η ΕΠΟ προκειμένου να στηρίξει ουσιαστικά το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, επιβραβεύοντας τους ανθρώπους που μοχθούν και εργάζονται για να κρατούν όρθια τα Σωματεία. Στη συνέχεια βράβευσε το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, το οποίο καλύπτει όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου του Νομού. Την βράβευση παρέλαβαν τα μέλη της Ομάδας με επικεφαλής τα μέλη του Δ.Σ. Δημήτρη Αβραμίδη και Θεολόγο Ζώτο και τον Επικεφαλής του Τμήματος Σίμο Σαπρανίδη.

Από έντονη συγκίνηση χαρακτηρίστηκε και η βράβευση της οικογένειας στη μνήμη του εκλιπόντος Ιώαννη Μουρτιάδη, ο οποίος προσέφερε με ανιδιοτέλεια και αγάπη, στο ποδόσφαιρο του τόπου μας. Την βράβεσυη έκανε ο Βουλευτής κ. Γεωργαντάς.

Από τους παράγοντες τιμήθηκε ο Ιωάννης Σιδηρόπουλος από το Π. Αγιονέρι, επί σειρά ετών μέλους της Διοίκησης και με μεγάλη προσφορά στις μικτές Ομάδες της Ένωσης και την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ Χ. Δαμιανίδης και επίσης ο Πρόεδρος του Απόλλωνα Ευρωπού και πρώην Δήμαρχος Γεώργιος Γίτσος, τόσο για την προσφορά του από τις διάφορες θέσεις που υπηρέτησε, όσο και για την αγάπη του στο ερασ. ποδόσφαιρο. Την βράβευση έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης.

Από τους προπονητές τιμήθηκε ο Θωμάς Κατσαβάκης, με μεγάλη επαγγελματική πορεία όσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής, ενώ σήμερα κοουτσάρει την ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς (την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας κ. Αντωνίου) και από τους διαιτητές τιμήθηκε για την παρουσία του ο Χρήστος Τσαλουχίδης από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Δράμας Γιώργο Χατζησαρογλου.

Από τους ποδοσφαιριστές βραβεύτηκαν οι Κωνσταντίνος Βιογιατζής, Σταύρος Γκέρτσος, Σπύρος Ματεντζίδης και Ιωάννης Δαλιανόπουλος από τους Προέδρους των ΕΠΣ Μακεδονίας Σάββα Δημητριάδη, Καβάλας Μιχάλη Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικών Σταθμών και Αθλητισμού Δήμου Κιλκίς Κώστα Παπαδάκη και τον Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη.

Τέλος τιμήθηκαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές, Γιώργος Κουσαγιαννίδης, Χρόνης Γιαννίτσης και Αθανάσιος Παπαδόπουλος για την προσφορά τους στο Κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο, από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Παύλο Τονικίδη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Παύλο Θωμαίδη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Δημήτριο Κυριακίδη.

Η εκδήλωση, την οποία παρουσίασε ο Χρήστος Καναρόπουλος, έκλεισε με δείπνο προς τιμήν των παρισταμένων και των τιμώμενων προσώπων.

Σχολιάστε