My Twitter Feed

1 Ιουλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΚΚΕ: Μέτρα για τις καταστροφές -

Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Κιλτίδης: Είμαι όπως πάντα παρών -

Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Αγωνία των αγροτών μας -

Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Ο κορονοϊός είναι πάντα εδώ! -

Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Έφυγε νωρίς κι ο Γ. Λιαρετίδης -

Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Πρόταση μέτρων για πλημμύρες -

Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Κατεβαίνει στις εκλογές ο Σάββας -

Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Περιοδεία για τα αγροτικά -

Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Λάχανα και Χάχανα στο Θέατρο Λόφου

Ο Ιούλιος στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς έρχεται εύθυμος με… Λάχανα και Χάχανα. Τη Παρασκευή 1 Ιουλίου, στις 21:00, ανεβαίνει στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου η παιδική παράσταση ‘’Λάχανα και Χάχανα – Ο Καλός μου Εαυτός’’.

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η εταιρία Μέθεξις παρουσιάζουν ένα πρωτότυπο μιούζικαλ για παιδιά με εξαιρετικούς συντελεστές, γνωστούς ηθοποιούς, ζωντανή ορχήστρα επί σκηνής, βιντεοπροβολές, με ευφάνταστα σκηνικά, με πολύχρωμα κοστούμια, στο ρυθμό και τη μαγεία των τραγουδιών Λάχανα και Χάχανα.

Η υπόθεση

Ο Πίπης, ο μαθητευόμενος Νεράιδος, μαζί με τον Ατσίδα, την Χαχαχένια και τον Λαχανίδα μας ταξιδεύουν σε ένα ‘’ολιγοπάτητο’’ μονοπάτι αναζήτησης του …Καλού μας Εαυτού, μέσα από μια πρωτότυπη ιστορία που κάνει …μουσικές στάσεις στα πιο αγαπημένα τραγούδια της σειράς Λάχανα και Χάχανα και ολοκληρώνεται με ολοκαίνουρια τραγούδια και χαρούμενα παιχνιδοτράγουδα, γεμάτα χιούμορ και…Καλοσύνη!

Πρωταγωνιστούν: Ειρήνη Ψυχράμη, Λυδία Σγουράκη, Γιώργος – Αιμιλιανός Σταυρινός, Γιάννης Τσότσος, Αλέξανδρος Ζουγανέλης, Χριστίνα Μπίτου.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σχολιάστε