My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

“Κούρεψαν” τους απατεώνες

Και στο νομό Κιλκίς είχε απλώσει τα πλοκάμια της η εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες, με το πρόσχημα του δήθεν επερχομένου κουρέματος καταθέσεων, καθώς και μέσω υποσχέσεων για χορήγηση δανείων με οικονομικά οφέλη.

astynomia-001Συνολικά ταυτοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας τα στοιχεία 39 ατόμων που εμπλέκονται στην εξαπάτηση των πολιτών, ενώ εξιχνιάστηκαν 36 τετελεσμένες απάτες και  17 απόπειρες,  που  έγιναν σε όλη τη χώρα, κυρίως στην επαρχία , με πολλά από τα θύματα να είναι ιερωμένοι!

Οι απατεώνες κατάφεραν να αποσπάσουν το ποσό των 180.000 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να πάρουν άλλες 65.000 ευρώ! Έξη από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης συνελήφθησαν σε Αθήνα, Τρίπολη και Καλαμάτα. Πρόκειται για τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες, ενώ ο αρχηγός είναι ένας 39χρονος , έγκλειστος στις Φυλακές Πατρών!

Αυτός ήταν που προσποιούμενος τον τραπεζικό υπάλληλο ή εκπρόσωπο Ιερών Μητροπόλεων ή τον εφοριακό, τηλεφωνούσε σε ανυποψίαστα θύματα και με το πρόσχημα του «επερχομένου κουρέματος» στις τραπεζικές καταθέσεις,  τους έπειθε να καταθέτουν διάφορα χρηματικά ποσά μέσω τηλεφωνικών επιταγών, σε άτομα που υποδείκνυε, ώστε να προστατευτούν τα χρήματα τους!

Εκτός από το Κιλκίς, η δράση του κυκλώματος απλώνονταν σε Διδυμότειχο,  Ξάνθη, Λήμνο, Γρεβενά, Θεσσαλονίκη, Πιερία, Ημαθία, Λάρισα, Σκόπελο, Πρέβεζα, Βόνιτσα, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Καλάβρυτα, Αττική, Ναύπλιο, Κορινθία, Τρίπολη, Ηλεία, Μεσσηνία, Λακωνία, Σύμη και Κύθνο!

Πηγή: antenna.gr

 

Σχολιάστε