My Twitter Feed

2 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

3,8 εκ. για συντήρηση δρόμων -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στη Βουλή οι διακοπές σε φ/β -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΔΕΔΥ: Όλοι σε απεργία 1ης Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα φορέων για τη 1η Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κλείνουν κέντρα νεοσυλλέκτων και στρατόπεδα

Το κλείσιμο δεκαπέντε Κέντρων Νεοσυλλέκτων αποφάσισε μέχρι το τέλος του χρόνου το Πεντάγωνο, καθώς και άλλων 10 στρατοπέδων που παλαιότερα λειτουργούσαν ως Κέντρα Εκπαίδευσης και παραμένουν ανοιχτά παρότι έχουν παύσει να υποδέχονται νεοσύλλεκτους.

Δεν έγινε γνωστό αν ανάμεσα σ` αυτά τα στρατόπεδα συμπεριλαμβάνεται και το “Καμπάνη” του Κιλκίς. Σύμφωνα, πάντως, με το “Έθνος”, θα παραμείνουν ανοιχτά μόνο δέκα από τα είκοσι πέντε κέντρα νεοσυλλέκτων που λειτουργούν σήμερα.

Σχετικά το newsbomb.gr αναφέρει και τα εξής:

Τα δέκα νέα κέντρα εκπαίδευσης θα είναι διακλαδικά και θα βρίσκονται σε μεγάλα αστικά κέντρα. Έντονο είναι ωστόσο το παρασκήνιο για την επιλογή των κέντρων εκπαίδευσης που θα κλείσουν.

Για να μείνει ένα κέντρο ανοιχτό θα παίξει ρόλο η υποδομή που διαθέτει αλλά και το κόστος συντήρησής του. Σύμφωνα με αυτό το κριτήριο, περισσότερες πιθανότητες να παραμείνουν ανοιχτά έχουν τέσσερα Κέντρα στην Πελοπόννησο, δύο στην Αττική, ένα στην Ήπειρο, ένα στην Στερεά Ελλάδα, ένα από τα τέσσερα στη Δυτική Μακεδονία και άλλο ένα στη Δυτική Ελλάδα ή στην Κρήτη.

 

Σχολιάστε