My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκισιακός: Ξεφεύγει βαθμολογικά

palio-agioneri-kilkisiakosΤην ενδέκατη νίκη του σε δώδεκα αγώνες σημείωσε ο Κιλκισιακός που πέρασε με 1-0 από την έδρα του Παλαιού Αγιονερίου σε ένα παιχνίδι δίχως πολλές φάσεις. Το συγκρότημα του Μάκη Δανδίκα έφτασε έτσι στους 34 βαθμούς στο πρωτάθλημα, αυξάνοντας στους επτά βαθμούς το προβάδισμά του. Επίσης κράτησε για ένατη φορά στη σειρά απαραβίαστη την εστία του. 

Η ομάδα του Κιλκίς ήλεγχε πλήρως τον αγώνα, δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, αλλά δε δημιούργησε πολλές φάσεις. Στο 41′ έπειτα από σέντρα του Στάθη Νικολαΐδη, ο Παναγιώτης Ρωμανίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 47′ ο Δημήτρης Δρόσος έκανε τη κούρσα από τα αριστερά, πλάσαρε όμως η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 70′ το σουτ του Γιάννη Βαχανελίδη αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 80′ ο Δρόσος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Ατρομήτου, ξεπέρασε με μια προσποίηση δύο αντιπάλους και με αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, το οποίο έμεινε μέχρι τέλους.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αβραμίδης, Νικολαΐδης, Ραφαελίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Κουραλίδης (90’+2′ Μίλκας), Μπελίτσας, Πολύζος (64′ Σαπανίδης), Ρωμανίδης (90′ Καμπεράι), Βαχανελίδης, Δρόσος.

Το Σάββατο ο Κιλκισιακός αντιμετωπίζει στη Ποντοηράκλεια την Α.Ε. Πολυκάστρου.

Κιλκισιακός Β`: Νίκη για καλές γιορτές!

Τελευταίος αγώνας στον πρώτο γύρο για τον Κιλκισιακό Β΄, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής υποδέχεται στο Σταυροχώρι τη Δόξα Χέρσου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Θωμά Σαραφίδη αποσκοπούν σε ένα ακόμη “τρίποντο” που θα είναι το έβδομο σε έντεκα αγώνες εφόσον επιτευχθεί. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο για να χειροκροτήσουμε την ομάδα μας που έως τώρα πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία!

Γυναίκες: Το μυαλό στη Καρδίτσα

Αυτή την εβδομάδα δεν υπήρχε αγωνιστική δραστηριότητα για τη Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού. Οι παίκτριες του Νίκου Κωτάκη τη Τρίτη επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο Δημοτικό Στάδιο, ενώ τη Παρασκευή στο Σταυροχώρι, το πρόγραμμα περιελάμβανε μαθήματα αμυντικής τακτικής.

Νέα προπόνηση για τον Κιλκισιακό τη Τρίτη στο Στάδιο, καθώς μπαίνουμε στη τελική ευθεία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αγιο Νέστωρα στη Καρδίτσα.

Σχολιάστε