My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Απόγνωση επαγγελματιών

Απ` το νέο “βάλτωμα” στο έργο ενοποίησης Κήπου – Πάρκου.

parko-kiposΣε ακόμα ένα “γεφύρι της Άρτας” έχει εξελιχθεί για τους Κιλκισιώτες ένα έργο, και μάλιστα αυτή τη φορά στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς.

Ο λόγος, για την περίφημη ενοποίηση του Κήπου και του Πάρκου, που προγραμματίστηκε επί δημαρχείας Τ. Τερζίδη, ξεκίνησε επί Β. Μπαλάσκα κι ενώ λήγει η τετραετία της θητείας της παρούσας Δημοτικής Αρχής το έργο συνεχίζει να χάσκει στα προκαταρκτικά του ακόμα στάδια,  προκαλόντας εδώ και πολύ καιρό εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του κέντρου της πόλης.

Μάλιστα, απ` την περασμένη Πέμπτη, μετά τις εκλογές, κάθε εργασία έχει σταματήσει γι` άλλη μια φορά, μεγενθύνοντας την απόγνωση δεκάδων επαγγελματιών της περιοχής κι` εκατοντάδων κατοίκων που μένουν ή διέρχονται καθημερινά από εκεί!

Κυρίως οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη περιοχή βλέπουν την αγοραστική κίνηση και τον τζίρο των επιχειρήσεών τους να `χει πέσει στο κατακόρυφο απ` το γεγονός ότι παραμένουν κλειστοί οι οδοί Ελ. Βενιζέλου μέχρι τις Δίδυμες Καπναποθήκες και Αγ. Γεωργίου απ` το ξενοδοχείο habitat μέχρι τη Μητροπόλεως. Μάλιστα στο τελευταίο αυτό τμήμα του δρόμου οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί, χωρίς όμως να δίνεται στην κυκλοφορία!

Η απόγνωση οδήγησε τους επαγγελματίες να προχωρήσουν σε παράσταση προς τον Δήμο Κιλκίς τις ημέρες πριν τις εκλογές, με αποτέλεσμα να εντατικοποιηθούν προσωρινά οι εργασίες. Ωστόσο εδώ και λίγες μέρες όλα έχουν και πάλι ακινητοποιηθεί, χωρίς να δίνεται καμιά εξήγηση ούτε καν στους εργαζόμενους στο έργο.

Έτσι οι επαγγελματίες αποφάσισαν να προβούν σε νέα παράσταση διαμαρτυρίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη στον Δημαρχείο, όπου θα ζητήσουν να δοθούν άμεσα στην κυκλοφορία τα τμήματα των προαναφερθέντων οδών.

Σχολιάστε