My Twitter Feed

13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΝΟΔΕ: Καταλυτικός ο Αυγενάκης

Με ανακοίνωσή της, η ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ αναφέρεται σε σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξη του Λ. Αυγενάκη (Ράδιο Επιλογές) τονίζοντας ότι “ρητά και κατηγορηματικά δήλωσε τη θέση και με κάθε επισημότητα την επιθυμία και τη στήριξη που έχει δώσει ο ίδιος ο Πρόεδρος του κόμματος” στον Δ. Κυριακίδη ως υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ:

“Kαταλυτική και άκρως κατατοπιστική ήταν η συνέντευξη του Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ κ. Λευτέρη Αυγενάκη σε τοπικό μέσο ενημέρωσης του νομού μας σήμερα το πρωί – Ράδιο Επιλογές Πολυκάστρου (102,8 fm).

Ο κ. Αυγενάκης ρητά και κατηγορηματικά δήλωσε τη θέση και με κάθε επισημότητα την επιθυμία και τη στήριξη που έχει δώσει ο ίδιος ο Πρόεδρος του κόμματος και αυριανός πρωθυπουργός ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

Η ΝΔ στο Κιλκίς και στις εκλογές για τον Δήμο της πρωτεύουσας του νομού ΣΤΗΡΙΖΕΙ τον Δικηγόρο ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ και ΕΠΙΘΥΜΕΙ την εκλογή του στο δημαρχιακό θώκο.

Οπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο κ. Αυγενάκης η ΝΔ έχει επιλέξει και υποστηρίζει έναν νέο επιστήμονα όπως είναι ο κ. Κυριακίδης να κερδίσει και να αναλάβει τη θέση του Δημάρχου Κιλκίς. Αυτό είναι σαφές και γι’ αυτό οι φίλοι και τα στελέχη της μεγάλης μας παράταξης θα πρέπει να κατευθυνθούν δίχως άλλο στον συνδυασμό του κ. Κυριακίδη.

Οπως αντιλαμβάνεται καθένας από την παρέμβαση του Γραμματέα της Π.Ε. Ν.Δ συνάγεται αναμφιβόλως το συμπέρασμα ότι κάθε άλλη συζήτηση δεν είναι δυνατόν να γίνει δεκτή πολλώ δε μάλλον από υποψήφιους που δεν προέρχονται από την μεγάλη μας παράταξη τη ΝΔ – αναφερόμασθε στο γνωστό οργανωμένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έως και σήμερα κ. Τσαντάκη –  την δε προσωπική επιλογή του να κατέλθει στο στίβο των δημοτικών εκλογών θα την κρίνει ο μοναδικός κριτής στις δημοκρατίες ο λαός. Μαθήματα και ερμηνείες η ΝΔ δεν δέχεται από κανέναν.”

Σχολιάστε