My Twitter Feed

21 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Θριαμβευτική έναρξη του θερινού

Με θριαμβευτικό κυριολεκτικά τρόπο ξεκίνησαν χθες Πέμπτη 10 Ιουλίου οι φετινές προβολές στον θερινό κινηματογράφο «Δημήτρης Ζωηρός», χάρη στη πρωτοβουλία πολιτών του Κιλκίς.

THERINOS-kilkisΟ πανέμορφος και μοναδικός στο νομό μας θερινός κινηματογράφος στο Λόφο του Αγ. Γεωργίου, αποδείχθηκε πολύ μικρός για να χωρέσει τις πολλές δεκάδες κινηματογραφόφιλων, που εξυπηρετήθηκαν μόνο χάρη στους εθελοντές της Ομάδας Πρωτοβουλίας, οι οποίοι έκαναν τα πάντα, από την ενοικίαση και προβολή της ταινίας μέχρι τον καθαρισμό του χώρου μετά την προβολή!

Να σημειωθεί ότι τα πάντα στον θερινό κινηματογράφο λειτουργούν φέτος μόνο χάρη σ` αυτήν την εθελοντική προσφορά. Τα δε έξοδα λειτουργία καλύπτονται απ` το εθελοντικό, επίσης, εισιτήριο των θεατών και απ` τα έσοδα του αυτοδιαχειριζόμενου μπαρ που λειτουργεί κατά την διάρκεια των προβολών.

Η χθεσινή βραδιά αποτέλεσε στην κυριολεξία μια ανεπανάληπτη κινηματογραφική μυσταγωγία, με τους θεατές να παρακολουθούν με θρησκευτική ευλάβεια το γνωστό αριστούργημα του ιταλικού νεορεαλισμού «Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ» του Βιτόριο Ντε Σίκα. Και με τους εθελοντές να φουσκώνουν δικαιολογημένα με υπερηφάνεια για το έργο τους, που κάποιοι άλλοι «υπεύθυνοι» αρνήθηκαν φέτος να παράσχουν στους Κιλκισιώτες…

Σχολιάστε