My Twitter Feed

26 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά σε μονοψήφιοι νούμερο -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Στο στόχαστρο τα δικαιώματα -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΝΙΚ: Στηρίξτε το νοσοκομείο μας -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Περιπατητές: Υπέρ της μονάδας αλλά… -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Ημερίδα του “χρυσού” Αλέξανδρου

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που συνδιοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, με τον ΟΠΑΠ, την ΕΠΟ στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας που την παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον οι γονείς των μικρών αθλητών. Σκοπός ήταν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους προσφέροντας ακόμα πιο αποτελεσματικά κι αυτοί στην αθλητική παιδεία των παιδιών τους.

imerida-alexandrosΗ ημερίδα αυτή είναι η δεύτερη που πραγματοποιείται κατά την φετινή περίοδο ( η πρώτη έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς) και αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία να δοθούν απαντήσεις σε θέματα που απασχολούν γονείς και προπονητές αναφορικά με την ισορροπημένη ανάπτυξη και εξέλιξη των μικρών αθλητών.

Η ημερίδα οργανώθηκε στα πλαίσια της επιβράβευσης της Ακαδημίας από την ΕΠΟ και τον ΟΠΑΠ ως ΧΡΥΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ανάμεσα στις 125 αρτιότερες της Ελλάδος.

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι στα πλαίσια της παραπάνω επιβράβευσης, οι γονείς αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που θέλουν να γνωρίσουν περισσότερα για το πρόγραμμα αυτό του ΟΠΑΠ μπορούν να επισκεφτούν το παρακάτω site για περισσότερες λεπτομέρειες.

Σχολιάστε