My Twitter Feed

25 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Στο στόχαστρο τα δικαιώματα -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΝΙΚ: Στηρίξτε το νοσοκομείο μας -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Περιπατητές: Υπέρ της μονάδας αλλά… -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Ιός: Πήραμε πάλι την ανιούσα; -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Γενική συνέλευση κυνηγών

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η γενική συνέλευση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος με κύριο θέμα την εθνική διαβούλευση για το κυνήγι που πραγματοποιείται το διάστημα αυτό στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον αναπληρωτή υπουργό κ. Τσιρώνη.

kynigoiΤην Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας-Θράκης επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν μαζί με το διοικητικό της συμβούλιο και πέντε πρόεδροι κυνηγετικών συλλόγων – σε σύνολο εξήντα δύο – μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Κιλκίς Γιάννης Καραΐτης. Να σημειωθεί ότι πρώτη φορά εκπροσωπείται ο τοπικός σύλλογος σε μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση.

  Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης αναπτύχθηκαν πολλά θέματα με κυρίαρχα αυτά της βελτίωσης των βιοτόπων της χώρας μας, της καταπολέμησης της λαθροθηρίας, των ωφελειών που υφίστανται τα μη θηρεύσιμα είδη στις καθορισμένες περιοχές εφησυχασμού, των αρχών της θήρας σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό οδηγό καθώς και οι αρχές της νέας ρυθμιστικής για την περίοδο 2016-17

  Το σίγουρο είναι ότι αποκτήθηκαν γνώση και εμπειρίες που θα χρησιμοποιηθούν για την καλύτερη διαχείριση και προστασία της χλωρίδας και της πανίδας του τόπου μας.

Δελτίο τύπου από Κυνηγετικό Σύλλογο Κιλκίς

Σχολιάστε