My Twitter Feed

30 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

3,8 εκ. για συντήρηση δρόμων -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στη Βουλή οι διακοπές σε φ/β -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΔΕΔΥ: Όλοι σε απεργία 1ης Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα φορέων για τη 1η Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αστέρια στη Χώρα των Γιγάντων

Όλα ξεκίνησαν από τη μέρα που τα Αστέρια έλαβαν μήνυμα από τον Γκιούλιβερ με το οποίο ζητούσε τη βοήθειά τους, καθώς βρισκόταν εγκλωβισμένος στη Χώρα των Γιγάντων. Τα Αστέρια δέχτηκαν με μεγάλη χαρά να πάνε να τον συναντήσουν και μαζί να οργανώσουν ένα σχέδιο απόδρασης από τη Χώρα των Γιγάντων.

Ψαράδες, μανάβηδες, αρτοποιοί, ξυλοκόποι και γεωργοί, ένωσαν τις δυνάμεις τους και έφτιαξαν τα πρώτα χρήσιμα για το σκοπό τους εφόδια, εξερεύνησαν τη Χώρα, έμαθαν για τους Γίγαντες και τις συνήθειές τους, αλλά και έψαχναν ταυτόχρονα τρόπους διαφυγής από τη Χώρα.

Μετά από δυο μέρες γεμάτες περιπέτειες, παιχνίδια, εργαστήρια, τραγούδια, πολλά γέλια, δοκιμασίες, νόστιμες λιχουδιές και νέες φιλίες κατάφεραν και έμαθαν το μαγικό ξόρκι και ανακάλυψαν το γιγάντιο κλειδί που ανοίγει την πόρτα!!

Στο τέλος, οι Γίγαντες αποφάσισαν να τους επιτρέψουν να φύγουν και ως φίλοι πια διασκέδασαν και ευχαρίστησαν τα Αστέρια για τις όμορφες στιγμές που περάσανε μαζί, ενώ τα Αστέρια αποχαιρέτησαν με συγκίνηση τον Γκιούλιβερ και τους Γίγαντες κι έδωσαν υπόσχεση να ξαναβρεθούν του χρόνου, για να κάνουν παρέα άλλο ένα Χαρούμενο Ταξίδι, σε κάποιον άλλο παραμυθένιο κόσμο…!!

Αυτά έγιναν στη Χώρα των Γιγάντων, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, από 31/5 έως 2/6/2013, όπου εκεί βρέθηκαν τα 22 Αστέρια από τους Γαλαξίες Κιλκίς, Θεσσαλονίκης, Βέροιας και Νάουσας με τα Στελέχη από τους αντίστοιχους Γαλαξίες.

Το Αρχηγείο του Γαλαξία Κιλκίς επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά το Τοπικό Συμβούλιο για την οικονομική και ηθική υποστήριξη, καθώς και τους γονείς των Αστεριών για τις ευγενικές τους προσφορές και εύχεται σε όλους Καλό Καλοκαίρι.

Σχολιάστε