My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Αξιοποιήστε το κτήριο του ΟΕΕ

Το κτήριο του Οργανισμού Εργατικής Εστίας στο κέντρο του Κιλκίς εδώ και χρόνια μένει άδειο. Την ίδια ώρα υπάρχει έλλειψη για στέγαση άλλων Υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς έστειλε  επιστολή προς τον υπουργό Εργασίας, με την οποία ζητεί την παραχώρηση του άδειου κτηρίου για τη στέγαση αυτών των Υπηρεσιών. Σε περίπτωση μάλιστα που επανασυσταθεί  ο ΟΕΕ τότε θα μπορεί να στεγασθεί στον ένα απ’ τους τρεις ορόφους, τονίζει το ΕΚΚ.

ergatiki-estia-kilkisΗ επιστολή

Κύριε Υπουργέ

Πριν από είκοσι χρόνια περίπου ο Οργανισμός του Ο.Ε.Ε. ικανοποιώντας αίτημα του Ε.Κ. Κιλκίς για λογαριασμό των εργαζομένων και συνταξιούχων του Νομού κατασκεύασε κτήριο σε ιδιόκτητο  οικόπεδο που στέγασε τις υπηρεσίες του, το Κέντρο Εργαζόμενης Νεότητας τότε, που μεταγενέστερα καταργήθηκε και επίσης φιλοξένησε  για πολλά χρόνια το Νομαρχιακό ΚΕΚ Κιλκίς για προγράμματα επαγ/κής κατάρτισης.

Πριν από τρία χρόνια περίπου και με την κατάργηση του Ο.Ε.Ε. και ενσωμάτωσή του στον ΟΑΕΔ, το κτήριο, ένα στολίδι στην κυριολεξία με τρεις ορόφους και χώρους λειτουργικούς, μένει σε απραξία και ο κίνδυνος  που εγκυμονείται  από την κατάσταση αυτή είναι σοβαρός για ζημιές από πτώση σοβάδων, αλλά καταστρέφεται και το ίδιο το κτήριο.

Επειδή πολύ ορθά, έγινε αναφορά από μερίδα του Τοπικού Τύπου για το θέμα αυτό, γιατί δεν δίνεται σε άλλες Δημόσιες υπηρεσίες, ιδιαίτερα του Υπουργείου Εργασίας θεωρούμε εύλογη και επιτακτική την αναφορά μας στο θέμα αυτό και πιστεύουμε με την συνεργασία και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και του Δήμου Κιλκίς, που έδειξαν ευαισθησία και ενδιαφέρον, το κτήριο να γίνει λειτουργικό σύντομα, στεγάζοντας υπηρεσίες του Δημοσίου που σήμερα σε δύσκολους καιρούς  για την οικονομία  μας καταβάλλουν γενναίο τίμημα ενοικίου και σε περίπτωση επαναλειτουργίας του Ο.Ε.Ε. και του Ο.Ε.Κ., όπως εξαγγείλατε, ο ένας όροφος αρκεί και οι άλλοι θα πρέπει να παραχωρηθούν.

Με την ίδια  έννοια  σας ενημερώνουμε ότι το παράρτημα ΤΕΙ Κιλκίς που στεγάζεται σε εγκαταστάσεις του ΚΕΤΕΚ-ΟΑΕΔ Κιλκίς σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μεταφερθεί  στις ιδιόκτητες  εγκαταστάσεις του στο Κιλκίς, οπότε ένας σημαντικός ευρύχωρος χώρος θα είναι διαθέσιμος για να στεγάσει Δημόσιες Υπηρεσίες.

Πεπεισμένοι ότι θα δείξετε ευαισθησία και ενδιαφέρον για ένα θέμα σοβαρό που αφορά  όλους μας και ιδιαίτερα το Δημόσιο συμφέρον, σας ευχόμαστε επιτυχία στο έργο σας, υγεία και δύναμη.

Με τιμή 

Για το Ε.Κ. 

Ο Πρόεδρος: Ιωαννίδης Γεώργιος

Ο Γ.Γραμματέας: Καρύδας Γρηγόριος

Σχολιάστε