My Twitter Feed

18 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ανεξάρτητος και πάει γι` άλλα!

Ο πρώην αντιδήμαρχος έργων, πολεοδομίας και ανάπτυξης, Γιάννης Αδαμόπουλος, αποχώρησε από την παράταξη του δημάρχου Χρ. Γκουντενούδη, καταγγέλλοντας ότι ορθώνονταν εμπόδια στην αποπεράτωση αλλά και στον προγραμματισμό έργων, και κάνοντας λόγο για υπεροψία και υποτίμηση της προσωπικότητάς του από τον κ. Γκουντενούδη!

SONY DSC

Ο κ. Αδαμόπουλος, ο οποίος είχε διαφοροποιηθεί εδώ και καιρό από τις επιλογές του δημάρχου, τονίζει ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα κατέλθει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με συνδυασμό που του δίνει την δυνατότητα να υπηρετήσει αποτελεσματικότερα τους δημότες, “χωρίς εμπόδια και τρικλοποδιές”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο κ. Αδαμόπουλος, όσο και τα επίσης κορυφαία στελέχη της παράταξης Γκουντενούδη, Σάκης Τζούτζος και Λάζαρος Ευθυμιάδης, προσανατολίζονται να κατέβουν στις εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό του Κώστα Σιωνίδη.

Η επιστολή ανεξαρτοποίησης του κ. Αδαμόπουλου, προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας:

«Κύριε πρόεδρε,

Επί τρείς και πλέον συνεχείς δεκαετίες ασχολούμαι με τα κοινά του τόπου μας από διάφορα μετερίζια, όπως τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Πολυκάστρου, Ομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου Κεντρικής Μακεδονίας και Θράκης, Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Κιλκίς, Δήμος Παιονίας.

Σε όλη αυτή την δημόσια διαδρομή μου πορεύθηκα πάντοτε με ευθύτητα, καθαρότητα και εντιμότητα, προσφέροντας πάντα το μέγιστο των δυνάμεων μου για την επίτευξη των στόχων που κλήθηκα να υλοποιήσω.

Όπως γνωρίζετε στις δημοτικές εκλογές του 2014 εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη.

Παρότι όμως τα πρώτα δυόμισυ έτη από της εκλογής, όπου ο δήμαρχος μου εμπιστεύθηκε την Αντιδημαρχία Έργων Πολεοδομίας και Ανάπτυξης από την οποία προσπάθησα να υπηρετήσω το σύνολο του δήμου Παιονίας, δίνοντας όλο μου το δυναμικό στην επίτευξη του στόχου αυτού, με αποτέλεσμα η προσπάθεια μου να αναγνωρίζεται γενικότερα από τους δημότες, αισθάνθηκα εν τούτοις κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μου ότι μέσα από την παράταξη με την οποία εκλέχθηκα, ορθώνονταν εμπόδια τόσο στην αποπεράτωση των έργων, που άρχισα να υλοποιώ, όσον και στον προγραμματισμό σπουδαίων και αναγκαίων για το Δήμο νέων έργων υποδομής.

Αλλά και μετά την ολοκλήρωση της θητείας μου ως Αντιδημάρχου, ως απλός πλέον δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, αισθάνθηκα έντονα το πνεύμα υπεροψίας και υποτίμησης της προσωπικότητας μου από τον επικεφαλής της παράταξης και του δήμου.

Για τους λόγους αυτούς, έχω λάβει την απόφαση στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να κατέλθω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με συνδυασμό που εκτιμώ ότι μου δίνει την δυνατότητα, εφόσον οι δημότες της Παιονίας με τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους, να υπηρετήσω αποτελεσματικότερα τους δημότες, χωρίς εμπόδια και τρικλοποδιές στην υλοποίηση των στόχων του συνδυασμού.

Ως εκ τούτου θεωρώ έντιμο εκ μέρους μου να δηλώσω με την παρούσα, σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 66 παρ. 4 του ΔΚΚ, όπως από σήμερα, την ανεξαρτητοποίηση μου από την παράταξη με την οποία εκλέχθηκα».

Σχολιάστε