My Twitter Feed

30 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αναφορά Ξουλίδου για δικαστικό μέγαρο

ekkl. likeio-dikastiko-megaro kilkisMε θέμα την ακαταλληλότητα του κτιρίου στο οποίο στεγάζονται το Πρωτοδικείο, η Εισαγγελία Πρωτοδικών και το Ειρηνοδικείο – Πταισματοδικείο Κιλκίς, η βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, κατέθεσε στη Βουλή  αναφορά με τα ακόλουθα έγγραφα:

–         Έκθεση αυτοψίας του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Κιλκίς, που αφορά το κτίριο, όπου στεγάζονται το Πρωτοδικείο Κιλκίς, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κιλκίς και το Ειρηνοδικείο – Πταισματοδικείο Κιλκίς.

xoulidou-stauroula–          Δελτία Ελέγχου (1656, 1657, 1658/ 26-3-2009, 1659, 1660, 1661/5-2-2009) του Δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας του Περιφ/κού Κέντρου Πρόληψης Επαγγελματικού Κινδύνου Μακεδονίας –Θράκης.

–         Επιστολή του Πρωτοδικείου Κιλκίς, με θέμα: “Περιγραφή κατάστασης κτιρίου στέγασης των υπηρεσιών του Πρωτοδικείου Κιλκίς και ανάγκη μεταστέγασης των”.

–          Επιστολή του Ειρηνοδικείου -Πταισματοδικείου Κιλκίς, με θέμα: “Περιγραφή κατάστασης κτιρίου στέγασης των υπηρεσιών του Ειρηνοδικείου -Πταισματοδικείου Κιλκίς και ανάγκη μεταστέγασης αυτού”.

Η βουλευτής, επισημαίνοντας ότι “μετά από υγειονομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, οι χώροι είναι ακατάλληλοι και απαιτείται άμεση παρέμβαση για εξάλειψη των καταστάσεων που δημιουργούν ανθυγιεινή εστία”, ζητά την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων υπουργών για άμεση μεταστέγαση των δικαστικών υπηρεσιών σε νέο κτίριο “που να πληροί τις αυξημένες δικαστικές ανάγκες των ανωτέρω υπηρεσιών”.

“Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές στις οποίες θα προβείτε, ώστε να επιλυθεί το μείζον θέμα της άμεσης μεταστέγασης των ανωτέρω υπηρεσιών ώστε να μην καθιστά τις συνθήκες εργασίας σε μια τέτοια δικαστική υπηρεσία τριτοκοσμικές και σε μεγάλο βαθμό επαχθείς για τους υπαλλήλους, τους δικαστές, και τον κόσμο που προσέρχεται σε αυτήν”, καταλήγει στην αναφορά της προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης, Οικονομικών και ΜΑΘ,  η κ. Ξουλίδου.

 

Σχολιάστε