My Twitter Feed

31 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Ίδια τιμή παντού για το Φ.Α.

Ενιαία τιμολόγηση, τόσο για περιοχές που είναι συνδεδεμένες με το δίκτυο όσο και για αυτές που θα χρησιμοποιήσουν συμπιεσμένο φυσικό αέριο, αποφασίστηκε σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή του υπουργού Περιβάλλοντος Γ. Σταθάκη και του αναπληρωτή υπουργού Σ. Φάμελλου .

Μετά τη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του πρωθυπουργού, ο κ. Σταθάκης δήλωσε σχετικά ότι «ανοίγει ο δρόμος, πλέον, άμεσα να προχωρήσουν τα έργα που έχουν σχεδιαστεί με ξεκαθαρισμένο το τοπίο και τον τρόπο τιμολόγησης».

Από την πλευρά του, ο κ. Φάμελλος τόνισε ότι “δεν θα ήταν σωστό οι πολίτες και οι επαγγελματίες που δεν ζουν στα μεγάλα αστικά κέντρα, να έχουν ακριβά καύσιμα , αλλά οι πολίτες της Β. Ελλάδας να έχουν πρόσβαση σε ένα οικονομικό και περιβαλλοντικά ασφαλές καύσιμο”.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος και δήμαρχοι του νομού Θεσσαλονίκης αλλά και της Θεσσαλίας, καθώς κι ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Κώστας Γιουτίκας, ο οποίος δήλωσε ότι η Περιφέρεια θα διαθέσει 36,5 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για την περαιτέρω ανάπτυξη του φυσικού αερίου σε έξι μεγάλες πόλεις της Κ. Μακεδονίας όπως είναι οι Σέρρες, το Κιλκίς, τα Γιαννιτσά και η Βέροια, καθώς και στις περιαστικές περιοχές της Θεσσαλονίκης.

 

Σχολιάστε