My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πληρώνονται οι ενισχύσεις

vamvaki-002Πληρώνονται από αύριο Τρίτη 17 Μαρτίου οι βαμβακοπαραγωγοί του Κιλκίς και όλης της χώρας τη στρεμματική τους ενίσχυση, αφού με παρέμβαση της κυβέρνησης λύθηκε το πρόβλημα που ανέκυψε με την καθυστέρηση καταβολής των χρημάτων σε 50.000 δικαιούχους παραγωγούς.

“Γραφειοκρατικές και τεχνικές ολιγωρίες, οι οποίες έχουν να κάνουν με τη στενότητα στην ερμηνεία μίας οδηγίας της ΕΚΤ από την Τράπεζα της Ελλάδος, έγιναν ακόμα μια φορά αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης από την αξιωματική αντιπολίτευση» δήλωσε σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος επετέθη στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας:

«Ο εμπαιγμός των βαμβακοπαραγωγών από την αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει όρια. Η Κυβέρνηση δεν θα την ακολουθήσει. Προτιμά να δίνει λύσεις στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, που τόσο δεινοπάθησε από την προηγούμενη κυβέρνηση».

Να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση αν η μη πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης στους βαμβακοπαραγωγούς συνδέεται με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για εσωτερική στάση πληρωμών, είχαν καλέσει την κυβέρνηση οι βουλευτές της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος και Κώστας Τσιάρας. Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για αλλοπρόσαλλη και τυχοδιωκτική πολιτική.

Σχολιάστε