My Twitter Feed

7 Δεκεμβρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επεξεργασία λυματολάσπης 7,8 εκ. -

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Νοσοκομειακοί: Μας εμπαίζουν -

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Δήμος Κιλκίς: Γιορτές για όλους -

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Παραστατίδης για τα “κόκκινα δάνεια” -

Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι -

Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

“X” του ΓΑΣΚ στο ντέρμπι παραμονής -

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Με μαθητές του Κιλκίς στη Βουλή -

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Χωρίς μεταφορές και θέρμανση -

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

To άρθρο του Μηνά Παπαδόπουλου

metalleiaΑπό τον εκδότη της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ του Κιλκίς, Μηνά Παπαδόπουλο, λάβαμε ηλεκτρονικά και δημοσιεύουμε το άρθρο του με τίτλο “Ως εδώ και μη παρέκει”, που αναφέρεται στον ομότιμο καθηγητή του ΑΠΘ, Σαράντη Δημητριάδη:
Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, άρθρο του γνωστού για το τεράστιο ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη του νομού Κιλκίς, για την υγεία των κατοίκων του και την καταπολέμηση της ανεργίας, ομότιμου καθηγητή του ΑΠΘ κυρίου Σαράντη Δημητριάδη, με το οποίο προσπαθεί με διάφορα μυθεύματα ως επιχειρήματα, να απαξιώσει το άρθρο μου για την προοπτική των μεταλλείων στον τόπο μας και μάλιστα να με συκοφαντήσει προσωπικά ότι είμαι πληρωμένη πένα της εταιρείας !!!
Δεν περίμενα ποτέ τόσο μένος και τόσο φανατισμό από έναν καθηγητή, να φτάσει στο επίπεδο του

καφενείου και να με χαρακτηρίσει εμένα και την εφημερίδα μου ως εργαζόμενους στο τμήμα προπαγάνδας της εταιρείας!!!

Βλέπω ότι δεν μπορεί ο δημοκράτης κύριος καθηγητής, να δεχτεί ότι υπάρχει και άλλη άποψη, διαφορετική από την δική του! Την οποία όψιμα ο ίδιος καταθέτει στο νομό μας, ενώ άλλοι συνάδελφοί του εδώ και δεκαετίες, γέννημα θρέμμα του Κιλκίς, κατέθεταν ενυπόγραφα για την προοπτική ανάπτυξης του νομού, εξαιτίας της ύπαρξης κοιτασμάτων χρυσού!
Μήπως κι εκείνες οι απόψεις ήταν πληρωμένες κύριε Καθηγητά;
Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σας, είναι υπάλληλος της εταιρείας κι εσείς ο ….Ρομπέν των Δασών;
Αυτήν την πρακτική, την έχω συναντήσει άπειρες φορές μέχρι τώρα στη ζωή μου ως εκδότης. Θυμίζουν άλλα, μη δημοκρατικά καθεστώτα.
Είναι απόψεις ανθρώπων που αγνοούν συστηματικά την κοινωνία, μέσα στην οποία ζυμώνονται ιδέες και απόψεις και ταυτίζουν (εντελώς αυθαίρετα) τη δική τους άποψη με το συμφέρον του Λαού ή το κοινό καλό! Έτσι, αυτομάτως πιστεύουν ότι όποιος ζητοκραυγάζει μετά τα κενού περιεχομένου συνθήματά τους, απλώς είναι σωστός!
Και όποιος διαφωνεί,, θα πρέπει να περιθωριοποιηθεί και να καταγγελθεί ως ‘πληρωμένη πένα’!
 Αυτή είναι  μία θλιβερή καθεστωτική πρακτική, που αγνοεί παντελώς την δημοκρατική παράδοση ελευθερίας και διαρκούς εφαρμογής της πασίγνωστης βολταίριας ρήσης.
Λυπάμαι λοιπόν κύριε καθηγητά.                                                                      
Θα τα πούμε στις αίθουσες των δικαστηρίων επειδή θίξατε την τιμή και την υπόληψή μου.
Σχόλια
2 Σχόλια to “To άρθρο του Μηνά Παπαδόπουλου”
  1. Ο/Η Θείος Αδάμ λέει:

    Κύριε Παπαδόπουλε καλά κάνετε και προσφεύγετε στη δικαιοσύνη αν νιώθετε θιγμένος. Εμείς όταν θα κοπάσει ο καπνός που σηκώνεται και αποσύρετε την όποια μήνυση, θα φροντίσουμε να μαθευτεί. Γιατί κακά τα ψέματα δεν πρόκειται να πάτε μέχρι τέλους. Μόνο τις εντυπώσεις θέλετε να κερδίσετε με αυτή την κίνηση σας. Ανύπαρκτος ήσασταν ανύπαρκτος θα ξαναγίνεται.
    Να ξέρετε πως είμαστε προετοιμασμένοι και καλά διαβασμένοι. Το μήνυμα, μας το έδωσε ο αρχηγός σας από τότε που χωρίς να τον ρωτήσει καν το δεξί κακαλο του Μπόμπολα έδινε υπόσχεση πως θα τα ξεπουλήσει όλα. Επαναλαμβάνω χωρίς να ρωτηθεί καν έδινε υπόσχεση, ωστέ να κοιμούνται ήσυχοι αυτοί που τον άνδρωσαν πολιτικά, πως θα κάνει σίγουρα τη δουλειά.
    http://www.youtube.com/watch?v=fBNF1mz7kxM

Σχολιάστε