My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις Αμανατίδη σε σχολεία

(Βίντεο) Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, στα πλαίσια της διήμερης επίσκεψής του στο νομό Κιλκίς, περιόδευσε χθες Παρασκευή σε σχολικές μονάδες και δομές υποδοχής εκπαίδευσης προσφύγων.

Συγκεκριμένα, στη πόλη του Κιλκίς επισκέφθηκε τα 1ο και 6ο Δημοτικά Σχολεία, στο Πολύκαστρο το 1ο Δημοτικό και στην Αξιούπολη τα 1ο και 2ο δημοτικά, καθώς και τις αντίστοιχες δομές υποδοχής εκπαίδευσης προσφύγων.

Σε όλες τις περιπτώσεις, ο κ. Αμανατίδης είχε εκτενή συζήτηση με εκπαιδευτικούς και γονείς, καθώς και με μαθήτριες και μαθητές στις δομές υποδοχής και εκπαίδευσης προσφύγων.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, ο υφυπουργός ενημερώθηκε για τη λειτουργία των δομών αυτών, καθώς και για γενικότερα θέματα που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς.

Επίσης, χθες ο Κιλκισιώτικης καταγωγής υφυπουργός έγινε δεκτός από τους μητροπολίτες Κιλκίς, Εμμανουήλ και Γουμένισσας, Δημήτριο.

Σήμερα Σάββατο, στις 7 μμ, ο κ. Αμανατίδης θα είναι ομιλητής στην κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς,  που θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο με αφορμή τη συμπλήρωση δυο χρόνων της νέας διακυβέρνησης.

Δείτε βίντεο του kilkiswebtv.blogspot.gr – Θεόφιλος Κυριακίδης

Σχολιάστε