My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Απάντηση της ΑΕΠολυκάστρου “σε β` ενικό”

Απ` την ΑΕ Πολυκάστρου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση – απάντηση:

aepΠρο ημερών δημοσιεύτηκε στον τύπο ανακοίνωση με χαρακτηρισμούς για μέλη του Δ.Σ. της Α.Ε.Πολυκάστρου, τον προπονητή της ομάδας καθώς και μομφή για τα προηγούμενα Δ.Σ. του συλλόγου.

Η Α.Ε.Πολυκάστρου επειδή δεν είναι τσιφλίκι κανενός, οφείλει να απαντήσει στον ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ αυτής της ανακοίνωσης. Σεβόμενοι την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ιστορία της ομάδας, τον κόσμο καθώς και όσους την στηρίζουν  ( εθελοντικά και οικονομικά ) αποφασίσαμε να υποβάλλουμε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Χαριτωνίδη Θ.

Οι λόγοι γνωστοί σε όλους. Κάτι που θα έκανε εξάλλου οποιοσδήποτε αντίπαλος στην θέση μας. Κάπου εκεί ξεκίνησε το κόμπλεξ και το παραλήρημα του ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ της ανακοίνωσης αυτής. Όσον αφορά τις κατηγορίες για τους χαρακτηρισμούς του προέδρου δεν χρήζει απάντησης καθώς ποτέ δεν υπόθηκαν. Ειδικά για παράγοντες νέους σαν και αυτόν όπως και της αντίπαλης ομάδας. Ο όρος  θα μπορούσε εύκολα ωστόσο να χαρακτηρίσει τον υπεύθυνο για ό,τι συνέβει.

Τι θα γινόταν κύριοι σε περίπτωση που το παιδί αυτό πάθαινε κάτι ΜΕΣΑ στον αγωνιστικό χώρο, επειδή κάποιοι τον χρησιμοποιούν εν ΑΓΝΟΙΑ τους…Θα υπήρχαν οι τωρινές αγκαλιές και κοινοί αγώνες; Προτιμούμε λοιπόν να μας δυσφημίζουν με τα λόγια τους, παρά να γίνει το κακό και να κλαίνε οι γονείς οποιουδήποτε παιδιού. Οι ΝΟΜΟΙ κύριοι θεσπίζονται για να ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ και όχι για πλάκα!!!

Αναρωτιούνται κάποιοι με ποιά ιδιότητα  ο Αβραμίδης ο Χρήστος κατέθεσε την συγκεκριμένη ένσταση!! Ο ΚΥΡΙΟΣ Αβραμίδης τα τελευταία οκτώ (8) χρόνια υπηρετεί την ομάδα μας από την θέση του Προέδρου έως και του μέλους του Δ.Σ. την οποία κατέχει μέχρι και σήμερα. Τα πρακτικά των συνελεύσεων άλλωστε υπάρχουν στα γραφεία της Ένωσης. Εξάλλου πολλοί προφανώς και γνώριζαν τον ρόλο του στην ομάδα γι’αυτό και επικοινώνησαν μαζί του ζητώντας τον να μην προχωρήσει στην ένσταση η ομάδα μας. Επομένως και εδώ υπάρχει λανθασμένη ενημέρωση.

Προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, στη θητεία του Αβραμίδη Χρήστου στην ΕΠΣ Κιλκίς μετά από βιαιοπραγία σε διαιτητή από την ομάδα του χωριού του στο 94ο λεπτό του αγώνα, ο αγώνας διακόπηκε και δεν τελείωσε όπως ίσως θα γινόταν με κάποια άλλη ομάδα! Η ομάδα υπέστη την μεγαλύτερη τιμωρία που αναλογούσε και δεν έψαχνε Κυριακές βράδυ στα γραφεία της ένωσης παράθυρα για το πως θα σώσει το τομάρι της ομάδας του. Έκανε αυτό που έπρεπε χωρίς τηλέφωνα, παρακαλητά και αναζήτηση ενόχων. Γιατί αυτός έχει δύο τεράστιες αξίες….Το ήθος και την αξιοπρέπεια!

Γίνεται αναφορά στον ΑΟΚ Πολυκάστρου, αλλά και πάλι δεν υπάρχει σωστή ενημέρωση διότι η ομάδα αυτή έχει άλλο Δ.Σ. και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και ΑΡΣΕΝΙΚΑ πρέπει να αποδέχεται τις όποιες συνέπειες. Αναρωτιόμαστε ξανά πως γνωρίζει κάποιος για την χρησιμοποίηση των παιδιών αυτών στην ομάδα του ΑΟΚ Πολυκάστρου; ΠΟΙΟΣ δίνει τις πληροφορίες αυτές; Υπάρχει πρόσβαση στα φύλλα αγώνων χαμηλότερων κατηγοριών;

Όσον αφορά τα περί ανηθικότητας να ΣΟΥ πούμε ότι αν και «μικροί», από ΕΣΕΝΑ μάθαμε τι σημαίνει ο όρος «ένσταση». Εμείς τουλάχιστον αγωνιστήκαμε. Ενώ ΕΣΥ πήγες στους Ευζώνους (2004) με 10 ποδοσφαιριστές και εκμεταλλεύτηκες τον ΚΑΠ!! Κάτι που σημαίνει ότι το ίδιο θα έκανες ξάνα και ξανά απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και το ξέρεις βαθιά μέσα ΣΟΥ. Ξεχνάς στην πιο μεγάλη στιγμή της ομάδας ΣΟΥ που σεβόμαστε απεριόριστα, ποιοι ήταν ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ…Ομάδα και πρόσωπα!! Ξεχνάς γρήγορα ή μήπως έχεις επιλεκτική μνήμη;;

Κλείνοντας, ο προπονητής της ομάδας κ.Μπάπκας, έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη μας, αποφασίζει χωρίς να μας ρωτήσει μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Δεν έχει όμως ΚΑΜΙΑ σχέση με τις αποφάσεις της διοίκησης και στην παρούσα φάση δεν ζητήθηκε καν η γνώμη του για το θέμα αυτό. Με την παρουσία του κ.Μπάπκα στα γήπεδα του νομού μας όλα χρόνια μπορεί ο καθένας να κρίνει το ποιόν του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Α.Ε. ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ

Σχολιάστε