My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Αξιούπολη: Ζητούμενο η ανάπλαση

Η ανάπλαση της περιοχής Αξιούπολης με έμφαση στον τομέα του τουρισμού και πρωτοβουλίες που χρειάζεται να αναληφθούν για την αναβάθμιση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και την αξιοποίηση της λίμνης Μεταλλείου, καθώς και την βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου προς τους καταρράκτες του Σκρα, τέθηκε κατά προτεραιότητα από τον πρόεδρο Κύρο Καλαβάζη και τα μέλη του Συμβουλίου της ΤΚ, στον βουλευτή Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ, Γιώργο Φραγγίδη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κ. Φραγγίδη στο δημοτικό κατάστημα Αξιούπολης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, έγινε αναφορά και στο ζήτημα της μετεγκατάστασης του καταυλισμού των Ρομά από το χώρο του βιοτεχνικού πάρκου Αξιούπολης, ώστε να δρομολογηθεί η αξιοποίηση της περιοχής με την δημιουργία υποδομών (επιχωματώσεις, οδικό δίκτυο, δίκτυο ύδρευσης, αποκομιδή απορριμμάτων, κάδοι ανακύκλωσης) για την εγκατάσταση νέων επιχειρήσεων.

Ζήτημα μείζονος σημασίας αποτελεί επίσης για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής η κατασκευή νέας γέφυρας στον Αξιό, καθώς είναι γνωστά τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν στην υφιστάμενη, η οποία χρήζει άμεση συντήρησης.

Ο βουλευτής δεσμεύτηκε, στα πλαίσια των Κοινοβουλευτικών δυνατοτήτων, για υποστήριξη κάθε τεκμηριωμένου αιτήματός τους, ανοίγοντας ένα δίαυλο μελλοντικής επικοινωνίας και συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σχολιάστε