My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Με Δ. Τσαντάκη η Χρ. Κωσταβαγγέλη

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ της ΚΩΣΤΑΒΑΓΓΕΛΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ:

Η Κωσταβαγγέλη Χρυσαυγή του Ευαγγέλου μεγάλωσε στο Λεβεντοχώρι και μένει στο Κιλκίς. Εντάσσεται από σήμερα και συμπορεύεται με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Τσαντάκη.

Η Χρύσα Κωσταβαγγέλη είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωντάνια, ενέργεια, ευθύτητα, ειλικρίνεια που αντέχει στα δύσκολα καθώς από μικρή βοηθάει την οικογένειά της να ορθοποδήσει μέσα από τη βιοπάλη. Είναι έγγαμη με δυο ανήλικα τέκνα και διαμένει στην πόλη του Κιλκίς. Σπούδασε Χρηματοοικονομική και Ελεγκτική στο Τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας, Α.Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας. Έχει εργαστεί σε λογιστικό γραφείο, με συμβάσεις σε δήμους και τώρα σε σούπερ μάρκετ.

Η δυνατή μας παράταξη αγκαλιάζει ολόκληρη την κοινωνία μας με απλούς ανθρώπους της καθημερινότητας, με επιστήμονες, με επαγγελματίες, με αγρότες, με νέους και έμπειρους στην αυτοδιοίκηση. Προχωράμε με σιγουριά για το Κιλκίς και τα χωριά που αγαπάμε. Μοναδικός μας στόχος να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις για το καλό του τόπου και όλων των συμπολιτών μας.

Καλωσορίζουμε τη δραστήρια Χρυσαυγή Κωσταβαγγέλη στην ομάδα της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη στο νικηφόρο αγώνα μας. Γνωρίζουμε, σχεδιάζουμε και εργαζόμαστε με τους καλύτερους μαχητές συνοδοιπόρους, για το μέλλον του Κιλκίς μας.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Β. Τσαντάκης

Σχολιάστε