My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Η Ειρ. Γεμενετζή με τον Δ. Τσαντάκη

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ της ΓΕΜΕΝΕΤΖΗ ΕΙΡΗΝΗΣ:

Η Ειρήνη Γεμενετζή, έρχεται από την ιστορική έδρα του δήμου Κιλκίς, τη Νέα Σάντα όπου κατοικεί με τον σύζυγο και τις δυο κόρες τους. Ένας άνθρωπος αισιόδοξος, μια προσωπικότητα με ανοιχτούς ορίζοντες, εντάσσεται από σήμερα στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη και προσθέτει έντονη εικόνα νίκης στο συνδυασμό.

Η Ειρήνη Γεμενετζή είναι μια ανοιχτόμυαλη και κοινωνική γυναίκα που κάθε δυσκολία την αντιμετωπίζει με χαμόγελο και ελπίδα για το καλύτερο. Έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις στον ιδιωτικό τομέα, σε επιχειρήσεις του τόπου μας. Την κέρδισε όμως η τέχνη της ζαχαροπλαστικής και γι’ αυτό είναι γνωστή ως η Βασίλισσα της τούρτας. Πιστεύει ότι η γαστρονομία είναι μια επιστήμη, τα δημιουργήματά της πραγματικά καλλιτεχνήματα και η ενασχόληση με τα γλυκά μια απόλυτα δημιουργική αλχημεία. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια από διάφορους ζαχαροπλάστες δημιουργούς, αλλά και από τον μεγάλο σεφ Στέλιο Παρλιάρο και ασχολείται πια με περισσή όρεξη και μεράκι ως ζαχαροτέχνης.

Ασχολήθηκε πρώτη φορά με τα κοινά στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τώρα πιο αποφασιστικά και δυναμικά θα δώσει την ευκαιρία στη Νέα Σάντα και στα τριγύρω χωριά να υποστηρίξουν μια νέα και γλυκιά παρουσία από τα μέρη τους.

Καλωσορίζουμε την φιλότεχνη, ειλικρινή, δυναμική και εργατική Ειρήνη Γεμενετζή στην ανεξάρτητη ομάδα της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Συνεχίζουμε να ορθώνουμε το ανάστημά μας και κοιτάμε μόνο την επόμενη μέρα για το Κιλκίς και τα χωριά μας. Χτίζουμε ένα γλυκό μέλλον για όλους.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης

Σχολιάστε