My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ύβρης για θύματα γυναικοκτονιών

«Η κ. Συρεγγέλα διέπραξε τεράστια ύβρη απέναντι στα θύματα των γυναικοκτονιών, ξεπλένοντας τους δράστες», τόνισε σε συνέντευξή της η αν. τομεάρχισσας Δικαιοσύνης αρμόδιας για θέματα Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, αναφερόμενη στην δήλωση της αρμόδιας υφυπουργού.

«Ακούσαμε εμβρόντητοι την κ. Συρεγγέλα να τα λέει αυτά. Ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας», δήλωσε η κ. Αγαθοπούλου στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4 και στην εκπομπή Ορθά – Κοφτά με τον Απόστολο Λυκεσά.

Η κ. Αγαθοπούλου σημείωσε πως «είναι λυπηρό το γεγονός ότι βρίσκεται σε αυτή τη θέση αλλά και μια κυβέρνηση πολύ κατώτερη των περιστάσεων για να αντιμετωπίσει τα ζητήματα αυτά», διαπιστώνοντας ότι για άλλη μια φορά για τα κυβερνητικά στελέχη η εικόνα της κυβέρνησης είναι πιο σημαντική από την ίδια την πραγματικότητα.

«Διέπραξε τεράστια ύβρη απέναντι στα θύματα των γυναικοκτονιών, ξεπλένοντας τους δράστες», τόνισε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας την επίμαχη δήλωση.

Σε σχέση με την αντιμετώπιση του διογκωμένου προβλήματος των γυναικοκτονιών και της έμφυλης βίας η αρμόδια αναπληρώτρια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε ότι «βρισκόμαστε σε μια φάση που θα έπρεπε συντεταγμένα να αναγνωρίσουμε το πρόβλημα και να το αποτυπώσουμε ξεκάθαρα. Να διατυμπανίσουμε από όλες τις πλευρές ότι υπάρχει πρόβλημα, γιατί αλλιώς ξεπλένουμε τους δράστες, και να δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε».

Ολόκληρη την συνέντευξη μπορείτε να την ακούσετε εδώ: https://soundcloud.com/user-958813084/mnecb1lvixih

Σχολιάστε