My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Όλοι τρέχουν για το νερό του Πάϊκου

Περισσότεροι από 450 αθλητές απ όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό αναμένεται να τρέξουν στον 8ο Ημιμαραθώνιου Πάικου και στον αγώνα 5 χιλιομέτρων με την ονομασία «Καστανόδασος Πάικου» που θα διεξαχθούν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στην Καστανερή.

Για άλλη μια χρονιά ο αγώνας συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της δρομικής κοινότητας ενώ με τον αγώνα 5 χιλιομέτρων που διεξάγεται για πρώτη χρονιά δίνεται η ευκαιρία σε περισσότερους αθλητές και αθλούμενους να γνωρίσουν από κοντά το όμορφο Πάικο.

Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά καθώς η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου θα αποτελεί πλέον εθνικό μονοπάτι αφού ολοκληρώνεται η διαδικασία ένταξης του και θα είναι προσπελάσιμο όλο το χρόνο καθώς θα υπάρχει μόνιμη σήμανση.

Για ακόμη μια χρονιά  ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην προστασία των νερών του Πάικου και στους αγώνες των κατοίκων εναντία στην προοπτική δημιουργίας δεκάδων υδροηλεκτρικών φραγμάτων. στην περιοχή.

Ξεχωριστή νότα θα δώσει το κυνήγι του χαμένου θησαυρού που θα διοργανωθεί από τον «Θίασο των ονείρων» για τους μικρούς επισκέπτες.

Οι εγγραφές έχουν κλείσει καθώς υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, θα υπάρχει ωστόσο η δυνατότητα περιορισμένων εγγραφών την ημέρα του αγώνα με σειρά προτεραιότητας. Η εκκίνηση των 21 χιλιομέτρων θα δοθεί στις 10:30 ενώ των 5 χιλιομέτρων στις 10:45.

Ο ΟΣΠΕΓ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που στηρίζουν τον αγώνα όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τους εθελοντές χωρίς την συνδρομή των οποίων η διεξαγωγή του αγώνα θα ήταν αδύνατη.

Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη αυτή γιορτή του Πάικου!

Σχολιάστε