My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Όλη η χρονιά στο λεύκωμα της “Κούπας”

Η χρονιά του πρωταθλήματος, ολοκληρώθηκε και τυπικά πλέον, λίγες στροφές πριν το κλείσιμό της, με την έντυπη εκδοχή του YearBook της ομάδας.

Όλη η χρονιά, με τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, τα παιχνίδια, τους αριθμούς, τη στατιστική αποτύπωση παικτών και ομάδας, τη γιορτή με τη στέψη του πρωταθλητή, συνοδεία φυσικά πλούσιου φωτογραφικού υλικού, ξεδιπλώνονται στις 106 σελίδες του βιβλίου.

Ολοκληρώνεται πλέον η τριλογία μιας σειράς λευκωμάτων από το 2017, χρονιά που η ΚΟΥΠΑ Κιλκίς πρωτοεμφανίστηκε στη μπασκετική κοινότητα της Κεντρικής Μακεδονίας μέχρι και σήμερα που κοσμεί με την παρουσία της τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Το παρόν λεύκωμα βρίσκεται στα ράφια της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς, αποτελώντας και τυπικά αναπόσπαστο κομμάτι του κιλκισιώτικου αθλητισμού.

Ακολουθούν δυο λόγια του δημιουργού, Υπεύθυνου Προβολής, Επικοινωνίας και Team Manager της ανδρικής ομάδας, Γιάννη Σιταρίδη:

“Το παρόν yearbook, αποτελεί το επιστέγασμα μιας απόλυτα επιτυχημένης χρονιάς. Προσπάθησα με αγάπη και σεβασμό να αποδώσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσπάθειες αναρρίχησης της ομάδας. Από τα … πέτρινα χρόνια αυτής της συντροφιάς συμμετέχω ενεργά δίνοντας ό, τι έχω μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, προκειμένου να πορευτούμε με αξιοπρέπεια σε ένα ταξίδι που όπως όλα μαρτυρούν θα έχει και συνέχεια.

Νέα όνειρα, νέες στάσεις, νέες προκλήσεις, νέες προσδοκίες ξανοίγονται μπροστά μας. Η Γ Εθνική κατηγορία είναι το νέο μας σπίτι.

Όλοι οι αγώνες, οι συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, οι αριθμοί και η ανάλυση αυτών, καθώς και δεκάδες φωτογραφίες από το φετινό ταξίδι της ομάδας ξεδιπλώνονται μέσα σε 106 γεμάτες μπάσκετ σελίδες.

Χίλια ευχαριστώ και λίγα είναι στον αρχηγό μας, Ποζίδη Θόδωρο που χρηματοδότησε την εκτύπωση του λευκώματος, σε μια εποχή – να μην το ξεχνάμε αυτό – οικονομικής στενότητας.

Θα ήθελα να εκφράσω φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν όλα αυτά τα χρόνια στην οικογένεια της ομάδας μας, παίκτες, προπονητές και διοίκηση. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, αυτοί δημιούργησαν την ιστορία. Το μόνο που είχα να κάνω από την πλευρά μου, ήταν να την καταγράψω και να την επιστρέψω συγκεντρωμένη στους ίδιους και στους φίλους της ομάδας”.

Σχολιάστε