My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Όλα τα νέα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Με την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Διεθνές Ετήσιο Τουρνουά του Ατερμων έκλεισε την χρόνια η ομάδα ΝΕΩΝ της Ακαδημίας Ποοδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς. Ένα διεθνές τουρνουά που αγωνίστηκαν ομάδες από Αμερική , Κύπρο & Ελλάδα.

Η ομάδα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς με καθοδηγητή τον Β. Παμπορίδη έφτασε στον τελικό του τουρνουά έχοντας τα αποτελέσματα : 1-1 με Αναγέννηση Γιαννιτσών και επικρατώντας με 5-1 & 6-1 αντίστοιχα επι του ΠΑΟΚ Κομοτηνής & Αγίας Παρασκευής Αθηνών στα παιχνίδια του ομίλου . Στον τελικό αντιμετώπισε την αξιόμαχη ομάδα του Ελλήσποντου Κριθιάς, την οποία και κέρδισε με σκορ 2-1.

Σε όλη την διάρκεια του τουρνουά ο Αλέξανδρος παρουσίασε ωραίο ποδόσφαιρο πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ.

Στα παιχνίδια αγωνίστηκαν οι Ορφανίδης Μ, Κιοσσές Κ, Σεφερίδης Ι, Μαργαριτόπουλος Μ, Νικολαΐδης Β, Κουζουκίδης Μ, Μαχμουτάι Α, Τζιάνας Γ, Αλμπανίδης Γ, Πιπερίδης Γ, Μπούσδρα Ε, Ζάλτος Κ, Κερτούκα Γ, Τζιτζίδης Κ, Γεωργιάδης Γ, Καντίου Γ, Κουρουζίδης Β.

Ένα από τα επιπλέον θετικά της διοργάνωσης ήταν και η ανάδειξη του Μάνου Μαργαριτόπουλου ως MVP του τουρνουά ο οποίος πέτυχε και 5 τέρματα συνολικά με ένα υπέροχο απευθείας φάουλ στον τελικό.

Το ραντεβού των νεαρών ποδοσφαιριστών του ανανεώθηκε για την 01/08/17 και την έναρξη της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς , αφού όλοι παρέλαβαν και θα ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης μεταβατικής περιόδου.

Στους άνδρες ο Αχιλλέας Κάργας

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει την ένταξη στην σύνθεση της ανδρικής του ομάδας, του ποδοσφαιριστή Κάργα Αχιλλέα για την περίοδο 2017-18.Ο νεαρός ποδοσφαιριστής προέρχεται από τα σπλάχνα της Ακαδημίας.

Στην κατασκήνωση Youppi o ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Γεμάτοι από θετικές εμπειρίες επέστρεψαν οι μικροί αθλητές του Αλέξανδρου Κιλκίς από την κατασκήνωση Youppi στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής.

Η αποστολή αποτελούμενη από 20 αθλητές και έναν συνοδό τον προπονητή κ. Κώστα Τσακιρίδη συνδύασαν ποδόσφαιρο και διασκέδαση μέσα σε ένα πανέμορφο και ασφαλές περιβάλλον.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πλήθος ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων, όπως φιλικές αναμετρήσεις με άλλες ακαδημίες και προπονήσεις, ενώ παράλληλα υπήρχαν πολλές δρασεις αθλητικού , πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Αυτή ήταν η τελευταία προγραμματισμένη δραστηριότητα για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017 πριν την έναρξη των θερινών τμημάτων ποδοσφαίρου τη Δευτέρα 3 Ιουλίου.

Θερινά τμήματα

Ξεκινούν για άλλη μία χρονιά τα θερινά τμήματα εκμάθησης ποδοσφαίρου στην Ακαδημία μας.

Πριν τρία χρόνια ήταν μία καινοτομία με αισιόδοξες προοπτικές. Τώρα είναι ένας θεσμός με πολύ σημαντικά οφέλη.

Τα πλεονεκτήματα για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές είναι πολλά και αφορούν :

  • Την τεχνική εξοικείωση για τις μικρές ηλικίες.
  • Την τεχνική εξοικείωση για τα μεγαλύτερα τμήματα.
  • Την εντατικότερη τεχνικοτακτική κατάρτιση.
  • Τη διατήρηση και βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

 Ταχύτητα.

 Δύναμη.

 Ευλυγισία.

 Αερόβια ικανότητα.

  • Και βεβαίως την μείωση του όγκου της μεταβατικής περιόδου του καλοκαιριού όπου εύλογα υπάρχει μια σχετική απώλεια όλων των παραπάνω.

Η πρώτη συνάντηση-προπόνηση έχει οριστεί για την Δευτέρα 3 Ιουλίου και ώρα 19.00 , όπου θα γίνει ο διαχωρισμός των παιδιών ανά ηλικιακή κατηγορία και θα δοθεί το αντίστοιχο πρόγραμμα.

Σχολιάστε