My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ψηφισε κι ο Παραστατιδης! – Επανακάμπτει;

Στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, έκπληξη προκάλεσε εδώ στο νομό μας η προσέλευση στις κάλπες του διαγραφέντος απ` τη Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, Θόδωρου Παραστατίδη. Μάλιστα, το γεγονός ερμηνεύεται από πολλούς ως ένδειξη επαναπροσέγγισης του ανεξάρτητου βουλευτή του νομού μας με το κόμμα με το οποίο εκλέχτηκε, κατά το παράδειγμα των Β. Παπανδρέου, Μιλ. Αποστολάκη κα.

Θυμίζουμε ότι στην πρόσφατη ομιλία του στο Συνεδριακό του Κιλκίς, ο κ. Παραστατίδης άσκησε δριμύτατη κριτική στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ενώ ερωτηθείς σχετικά απέκλεισε την πιθανότητα ν` ανταποκριθεί θετικά σ` ένα πιθανό κάλεσμα του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ να επανακάμψει.

Παράλληλα, σε δήλωσή του την περασμένη Παρασκευή τόνιζε: “Δεν προτίθεμαι να συμμετέχω στις επικείμενες εκλογές με άλλο κόμμα ή πολιτικό σχηματισμό, όπως αρκετές φορές ανακοινώθηκε από διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ηλεκτρονικά και έντυπα. Παραμένω πιστός στις αρχές και αξίες της ευρείας δημοκρατικής παράταξης, και θα αγωνιστώ για μια γνήσια κεντροαριστερά».

Από συνδυασμό των ανωτέρω, προέκυπτε το λογικό συμπέρασμα ότι ο κ. Παραστατίδης δεν πρόκειται να κατέβει ως υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές. Όχι, όμως, κι απ` τη δήλωση της Παρασκευής, αν την διάβαζε κανείς μεμονωμένα.  Η οποία δήλωση, να σημειωθεί ότι μεταφέρθηκε στα κανάλια με την μορφή ” ο κ. Παραστατίδης είπε ότι δεν πρόκειται να κατέβει στις εκλογές με άλλο κόμμα πλήν του ΠΑΣΟΚ”!

Τελικά, μετά τη συμμετοχή του στη χθεσινή ψηφοφορία, η πιθανότητα να ξανακατέβει με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, κερδίζει συνεχώς έδαφος!

Σχολιάστε