My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ψάχνει νέο στρατηγικό επενδυτή

Σε αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή βρίσκεται η εισηγμένη εταιρία αλουμινίου ΑΛΟΥΜΥΛ, που εδρεύει στη ΒΙΠΕ Κιλκίς. Παράλληλα εκτιμά ότι μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα έχει καταλήξει σε συμφωνίες με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναχρηματοδότηση δανείων της, ύψους περίπου 180 εκατ. ευρώ.

“Είμαστε σε διαδικασία αναζήτησης στρατηγικού επενδυτή και σε ρύθμιση του τραπεζικού μας δανεισμού. Εκτιμώ ότι μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο όλα θα έχουν ολοκληρωθεί προς όφελος της εταιρίας και των εργαζομένων της. Υπάρχουν πολλές λύσεις που έχουμε καταλήξει με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναχρηματοδότηση δανείων, ύψους περίπου 180 εκατ. ευρώ (καθαρός δανεισμός στις 31/12/2017 161,4 εκατ. ευρώ). Λεπτομέρειες για τη διαδικασία θα ανακοινώσουμε στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων μας στις 10 Σεπτεμβρίου 2018 στην έδρα της εταιρίας στο Κιλκίς”, είπε στο reporter.gr ο ιδρυτής και πρόεδρος της ΑΛΟΥΜΥΛ, Γιώργος Μυλωνάς.

Σε ερώτηση εάν μετά τη συμφωνία με στρατηγικό επενδυτή θα παραμείνει στην εταιρία, ο κ. Μυλωνάς ήταν ξεκάθαρος: “Σαφώς και παραμένω ο βασικός μέτοχος και πρόεδρος της εταιρίας καθώς συνεχίζουμε την αναπτυξιακή μας πορεία εντός και εκτός Ελλάδας”, τόνισε.

Αναφορικά με τους αμερικανικούς δασμούς στο ευρωπαϊκό αλουμίνιο ο κ. Μυλωνάς είπε: “Εμείς σαν ελληνικός όμιλος με σημαντική παρουσία στις ΗΠΑ δεν επηρεαζόμαστε από τους δασμούς και συνεχίζουμε κανονικά την εξαγωγική μας παρουσία”.

Ο Όμιλος, στην προσπάθειά του για διαρκή πρωτοπορία στον κλάδο και παραγωγή καινοτόμων προϊόντων, υλοποίησε επενδύσεις στοχεύοντας στην διεύρυνση των δραστηριοτήτων του, στην επέκταση των εγκαταστάσεών του και τη βελτίωση του μηχανολογικού εξοπλισμού.

Πηγή: reporter.gr

Σχολιάστε