My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Χ. Παυλίδης εναντίον Εφόρου Κιλκίς

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κιλκίς, Χαράλαμπος ΠαυλίδηςΜε αφορμή την ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΕΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 και η οποία αφορούσε την μη απόδοση του ΦΠΑ, ο πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Παυλίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Με την σημερινή ανακοίνωση μου επιθυμώ για λόγους διευκρινιστικούς όπως γνωστοποιήσω στην κοινή γνώμη ότι με το δελτίο τύπου της 27ης Απριλίου 2012 και για την αποφυγή κάθε παρεξηγήσεως ότι δεν αναφερόμουν στο υπαλληλικό προσωπικό της ΔΟΥ ΚΙΛΚΙΣ στο σύνολο του αλλά μόνο και προσωπικώς στον Προϊστάμενο της υπηρεσίας κ. ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΛΓΑΡΗ.

Ο κ. ΜΑΛΓΑΡΗΣ ήταν ο μόνος υπεύθυνος για την κωλυσιεργία και την παρεμπόδιση καταβολής των χρημάτων των παραγωγών που προέρχονται από τον ΦΠΑ (αγροτών).


Για την τοποθέτηση των πραγμάτων στη σωστή τους βάση τονίζω ότι πέραν του Προϊσταμένου της ΔΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, ο οποίος όταν τον ρωτούσαμε για διάφορα θέματα (όπως εν προκειμένω το ΦΠΑ αγροτών) η απάντηση του ήταν δεν ξέρω, όλοι οι υπάλληλοι όλων ανεξαιρέτως των τμημάτων της εφορίας κατέβαλλαν και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να μας εξυπηρετήσουν και να μας διευκολύνουν για κάθε θέμα-ζήτημα που αφορά την Ενωση Κιλκίς. 


Και επί τη ευκαιρία οφείλω εκ μέρους όλων στην Ενωση Κιλκίς και διερμηνεύοντας τα αισθήματα της πλειονότητας των αγροτών – παραγωγών του Κιλκίς να ευχαριστήσω θερμά τους υπαλλήλους της εφορίας και ειδικότερα τους υπαλλήλους του αρμοδίου τμήματος ΦΠΑ για τις υπηρεσίες τους.”

Σχολιάστε