My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Χόρεψε ο Κιλκισιακός

Με κέφι και ευχάριστη διάθεση οι φίλοι του Κιλκισιακού έδωσαν το παρών στον ετήσιο χορό του ιστορικού Συλλόγου χθες Παρασκευή 2 Μαρτίου, στο κέντρο «Θέατρο», με συμμετοχή που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των διοργανωτών, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους στην ομάδα.

«Ο Κιλκισιακός που πέρσι γιόρτασε τα 50 χρόνια ιστορίας του, κάνει μια νέα προσπάθεια με νέους ποδοσφαιριστές αποκλειστικά από το νομό Κιλκίς και ο μέσος όρος ηλικίας είναι 18 ετών. Αυτή η προσπάθεια αξίζει της υποστήριξης από όλους τους Κιλκισιώτες» ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Τζεβελέκης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον ποδοσφαιριστή Στάθη Στεφανίδη, ο οποίος παρά τις προτάσεις που είχε επέλεξε να συμμετέχει στον Κιλκισιακό, προσφέροντας τις πολύτιμες αθλητικές υπηρεσίες του και μάλιστα αφιλοκερδώς, για να καταχειροκροτήσουν όλοι οι παραβρισκόμενοι.

Στον χορό, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους διοικούντες, όταν ο γνωστός δικηγόρος και φίλος της ομάδας, Γιώργος Γεωργαντάς, ενίσχυσε την ομάδα με το ποσό των χιλίων ευρώ, γεγονός που δείχνει ότι στην προσπάθεια αυτή η διοίκηση δεν είναι μόνη της αλλά τυγχάνει ευρύτερης αποδοχής και υποστήριξης.

Η διασκέδαση που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ με ποντιακό και λαϊκό πρόγραμμα ανέλαβαν αφιλοκερδώς για να στηρίξουν την ομάδα οι Κιλκισιώτες καλλιτέχνες Αφοί Αμοιρίδη, Αφοί Σαλονικίδη, Βαγγέλης Βαλσαμίδης, Φώτης Ζάϊκος, Σάββας Αμοιρίδης, Γιάννης Αντωνιάδης και Γιάννης Σιδηρόπουλος. Μεταξύ των άλλων, τον ετήσιο χορό τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Β. Χατζηαποστόλου, οι βουλευτές του νομού Γ. Φραγγίδης, Κ. Κιλτίδης και Θ. Παραστατίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης, οι αντιδήμαρχοι Ακ. Πιπερίδης, Αντ. Μανουσαρίδης και Μιχάλης Αναστασιάδης, ο οποίος είναι και ο προπονητής της ομάδας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φ. Ρωμανίδης και Κ. Πάταρας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας και ο Διοικητής του Πολυεθνικού Κέντρου Κρηστώνης Ν. Αραμπατζής.

Σχολιάστε