My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Χωρίς γραφείο ο ΕΟΤ στους Ευζώνους

Την στελέχωση γραφείου του ΕΟΤ στον Μεθοριακό Σταθμό των Ευζώνων, ενόψει της θερινής περιόδου, ζητά μ` επιστολή του προς τον πρόεδρο του Οργανισμού, ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης. 

Όπως σημειώνει ο κ. Γκουντενούδης, εδώ και ένα έτος περίπου, η Υπηρεσία του ΕΟΤ στους Ευζώνους έπαυσε να λειτουργεί λόγω συνταξιοδότησης των υπαλλήλων που τη στελέχωναν, την ώρα που η αντίστοιχη υπηρεσία στον μεθοριακό σταθμό Δοιράνης λειτουργεί με τρεις υπαλλήλους.

Ο αντιπεριφερειάρχης τονίζει ότι σε περίπτωση αδυναμίας του Οργανισμού να στελεχώσει το γραφείο Ευζώνων,  πρέπει να επιτραπεί η χρήση των εγκαταστάσεων από υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Η επιστολή του κ. Γκουντενούδη προς τον πρόεδρο του Ε.Ο.Τ., Κωνσταντίνο Ζήκο, έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε,

στον Μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων της Περιφερειακής μας Ενότητας, εδώ και δεκαετίες λειτουργεί γραφείο Ε.Ο.Τ. Υπηρεσία εξαιρετικά απαραίτητη για την σημαντικότερη οδική πύλη εισόδου από την Ευρώπη.

     Εδώ και ένα έτος περίπου, η Υπηρεσία αυτή έπαυσε να λειτουργεί λόγω συνταξιοδότησης των υπαλλήλων που τη στελέχωναν. Το κλειστό γραφείο της Υπηρεσίας σας ασφαλώς, δεν είναι η καλύτερη εικόνα, ούτε περιποιεί τιμή για ένα από τους σημαντικότερους προορισμούς του Πλανήτη.

Κύριε Πρόεδρε

     Εν όψει της έναρξης της νέας θερινής τουριστικής περιόδου, θεωρούμε ότι η στελέχωση και η επαναλειτουργία του Γραφείου του οργανισμού σας στους Ευζώνους, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

     Γι αυτό και παρακαλούμε να συμπεριλάβετε στον άμεσο σχεδιασμό σας την επαναλειτουργία της παραπάνω Υπηρεσίας. Επιπροσθέτως σας επισημαίνουμε ότι στον άλλο Μεθοριακό σταθμό της Περιφερειακής μας Ενότητας (Δοϊράνη), το σχετικό γραφείο του οργανισμού σας είναι στελεχωμένο με τρεις υπαλλήλους.

     Σε περίπτωση αδυναμίας του Οργανισμού σας να στελεχώσει το γραφείο Ευζώνων, λόγω έλλειψης προσωπικού, παρακαλούμε να επιτρέψετε τη χρήση των εγκαταστάσεων από υπηρεσίες της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας. Προς την κατεύθυνση αυτή υπάρχει και η δεδηλωμένη πρόθεση αρωγής από τις Ενώσεις  Ξενοδόχων Κεντρικής Μακεδονίας και άλλους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό φορείς.”

Σχολιάστε